Radonjić zadovoljan, Milojevića brinu povrede

Autor: Beta Beta
petak 02.10.2015.
00:04
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Mega Leksom na početku sezone, ali ne i igrom svog tima u prvom kolu Jadranske lige.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Zvezda je pobedom počela sezonu, pošto je na svom terenu saladala Mega Leks sa 76:70.

"Zadovoljan sam pobedom, prvo je kolo, prva utakmica i to uvek nosi neku posebnu težinu. Ovaj tim ima veliki teret, jer je prošla sezona bila najbolja u istoriji kluba'', rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u hali Pionir.

"Postojala je velika želja koja je na početku proizvela veliku nervozu. Bilo je previše grešaka, što je Mega koristila, ali je posle bilo mnogo bolje. Bolje funkcionišemo kada su u timu igrači od prošle godine, ali svesni smo toga i treba proći vreme, rad da bi ovaj tim izgledao onako kao može i treba da izgleda", kazao je Radonjić.

On je dodao da Marko Gudurić nije bio u timu "zbog potreba tima", kao i da Rajan Tomson nije igrao u drugom poluvremenu jer je u prvom bio prilično nervozan.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Imali smo dobru priliku. Prvo poluvreme smo odigrali dobro, ali smo početkom drugog neshvatljivo pali. Nismo bili dovoljno agresivni, ali smo i pored toga ušli u egal pred kraj, čak i poveli, ali nismo imali snage i Zvezda je zasluženo pobedila", rekao je Milojević.

On je kazao da su se na susretu sa crveno-belima povredila trojica njegovih igrača: Rade Zagorac, Nikola Ivanović i Nikola Janković.

"Zagorac je povredio ruku, a Ivanović i Janković zglobove. Prve prognoze nisu obećavajuće, ali nadam se da nije ništa ozbiljno", naveo je Milojević.

Zvezda će u narednom kolu u subotu dočekati Budućnost, dok će Mega dan kasnije u Sremskoj Mitrovici igrati protiv Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Friday, 02.10.2015
09:37

Zagorac je slomio (levu) ruku:-///

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 02.10.2015
08:57

Kao i svaka utakmica Zvezde i Mege. Oni zapnu u prvom poluvremenu, posle padnu, Zvezda dobije..