Radonjić zadovoljan, Blažič žali zbog povrede Milutinova

Autor: Beta Beta
sreda 15.04.2015.
00:01
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Telekom izrazio zadovoljstvo posle uspešnog starta u plej-ofu ABA lige, ali ne želi ni na koji način da potceni rivala. Jaka Blažič se nada da će Nikola Milutinov, koga je večeras povredio u jednom duelu, moći da nastupi sutra.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da su njegovi košarkaši odigrali kako je trebalo kada je bilo najpotrebnije, ali da se nema vremena za analizu, jer je već sutra novi meč sa Partizanom u polufinalu Jadranske lige.

"Dobro smo počeli u odbrani i stekli veliku prednost. Partizan ima iskustvo i kvalitet, a moji igrači su u drugom poluvremenu želeli da sve bude kao u početku i zato su grešili, što je Partizan iskoristio.

Ali, pogađali smo kada je bilo najbitnije i rešili smo meč u svoju korist. Nema tu mnogo šta da se priča. Nadam se da će sutra ambijent biti još bolji i da ćemo odgrati još jedan dobar meč"
, rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Zvezda je večeras pobedila sa 73:64 i tako povela sa 1:0 u polufinalu plej-ofa Jadranske lige.

"Ovo je Partizan, koji je mnogo toga napravio. Treba sutra da igramo maksimalno koncentrisano", rekao je Radonjić.

Jaka Blažič je kazao da njegov tim "probio led" i da se nada da će sutra biti još bolje. On je posle jednog duela pogodio Nikolu Milutinova u oko, tako da centar Partizana nije mogao da se vrati u igru.

"Sve je bilo u žaru borbe. Nisam hteo da ga povredim i žao mi je zbog toga i žao mi je što nije mogao da se vrati na teren. Nadam se da će sutra moći da igra", rekao je Blažič.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke