Radonjić zadovoljan, ali ne želi euforiju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.10.2014.
23:03
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde pohvalio je svoje igrače na partiji prikazanoj u večerašnjoj pobedi nad Galatasarajem, ali i naglasio da se i u narednim mečevima mora nastaviti na visokom nivou.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Iako je bilo određenih oscilacija u Zvezdinoj igri večeras protiv Galatasaraja, Dejan Radonjić ima mnogo više razloga da bude zadovoljan. Pre svega, konačnim ishodom ovog duela - 76:68 u korist crveno-belih.

''Čestitke igračima na velikoj pobedi i navijačima na sjajnoj atmosferi. Odigrali smo vrlo kvalitetno u fazi odbrane, u dugom periodu utakmice. Na početku je postojala bojazan da će biti psihološkog pritiska kao u nekim sličnim mečevima prošle sezone, ali to se ovog puta nije osetilo.

Ovo nam daje nadu da ćemo i u nastavku sezone igrati ovako kvalitetno, bez obzira na ime protivnika. Sada nas očekuje novi meč u ABA ligi, ali verujem da će reakcija ekipe biti kao i za meč sa Galatasarajem'',
izjavio je Radonjić.

On je na kraju dodao i da ne bi trebalo da se sada stvara euforija po pitanju mogućnosti Zvezde u ovoj sezoni, već da treba ići korak po korak.

''Ja sam svestan situacije da posle pobede počinje da se razmišlja u mnogim pravcima, a posle poraza je to uvek katastrofa. Mislim da smo napravili dobar rezultat i treba da budemo srećni, ali i da se na najbolji način pripremimo za naredne mečeve, a ne da idemo iz euforije u depresiju i obrnuto''
, zaključio je Radonjić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke