Radonjić zabrinuo ''Delije''! Da li će Zvezda biti žestoko oslabljena protiv Efesa?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.01.2017.
21:18
Izvor: Beta

Zvezda je nastavila niz nepobedivosti u ABA ligi ove sezone, ali ono što brine jesu povrede trojice igrača. Hoće li neko od njih biti spreman za meč sa Efesom u Evroligi?

Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts upisali su i maksimalnu 20. pobedu u Jadranskoj ligi pošto su danas u Beogradu pobedili Mornar iz Bara sa 82:71.

"Nadam se da nam se onako loš period i loša igra od početka utakmice više neće ponavljati. S druge strane, sasvim je prirodno i normalno da zbog ovolikog broja utakmica imamo loš dan, kada nam šut neće ići, skokovi, kada ćemo gubiti mnoštvo lopti. Sasvim je prirodna stvar i da nekad izgubimo. Međutim, to nas neće poremetiti kao što nisu ni ove pobede", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

On je rekao da se nada da se više neće ponavljati loša igra njegove ekipa od početka utakmice kao u večerašnjem meču protiv Mornara, ali je dodao da je sasvim normalno da crveno-beli u nastavku sezone pretrpe i neki poraz.

"Loše smo počeli meč, Mornar je bio bolji od nas. Mi smo u prvih 10 minuta imali osam izgubljenih lopti, a do kraja smo zabeležili još samo četiri. Dugo smo se tražili i pokušavali da ih sustignemo, da dodjemo do neke igre, do bolje odbrane, ali pre svega napadačkog ritma i u povezanosti u napadu", rekao je Radonjić.

"Oni su u trećoj četvrtini imali zavidnu prednost, mi smo stigli do preokreta pre svega pronalaskom tog ritma i nekim izmenama", dodao je on.

Crveno-beli su na današnjem meču igrali bez povredjenih Stefana Jovića, Nemanje Dangubića i Ognjena Kuzmića, a Luka Mitrović je posle jednog pada napustio igru.

"Moramo da vidimo šta je s njim, u prvom trenutku je delovalo da je povreda, ali je posle izgledalo malo bolje. Više ćemo znati kada se obave pregledi, nadam se da nije ništa ozbiljnije, bilo bi previše za ovako kratak period", rekao je Radonjić.

Situacija s Ognjenom Kuzmićem koji se povredio tokom meča s Panatinaikosom je "još pod znakom pitanja", rekao je trener Zvezde.

"On i dalje ne može da pomera desnu šaku. Kod Jovića je svaki dan nova analiza i tu ćemo tek videti šta će biti. Dangubić sutra ide na pregled posle čega ćemo tačno znati kada će biti sposoban da igra, ali mislim da neće biti spreman za Efes i Partizan", rekao je Radonjić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 31.01.2017
11:46

Календар је такав да се ово једном морало десити. Надам се да ће против Ефеса бити спремни барем Јовић и Кузмић јер много нам значе. Ја лично мислим да против партизана не треба превише трошити играче јер то је за нас стварно потпуно небитна утакмица без обзира што је то дерби.

avatar
Realni Arthur
Monday, 30.01.2017
23:12

Nazalost igranje na dva dana uzelo danak, sta je tu je, nadam se da ce povredjeni igraci da ozdrave, meni su mnogo bitnije utakmice protiv galate, bamberga i uniksa nego efes i partizan, e sad ako igramo bez Kuzme, Jovica, Dangube jos Mitrovic i Dangubic pa to je previse. Ali, Boze moj, sta je tu je, kako god i sta god uradili protiv efesa i groblja glavu gore, ja mislim da TOP 8 nije mnogo daleko, pa zato srecno moja Zvezdo, uvek uz tebe.

avatar
Printezissss
Monday, 30.01.2017
22:50
avatar
Kilavi Milojko
Monday, 30.01.2017
22:33

Реално, и Јовић и Кузмић ће играти под терапијом. Дангубић не. Ситуација која је сасвим нормална, не сумњам у Звездину добру и пожртвовану игру, јаку одбрану, резултат ће доћи у зависности да ли су и Ефесовци спремни да играју на 100 % или не. Forza КК ЦЗВ!!

avatar
Monday, 30.01.2017
22:23

Iskreno mi je žao povredjenih igrača jer je njima sigurno najteže , možda im je ovo sezona karijere a ne igraju zbog povrede , zbog ovakvih utakmica i atmosfere i adrenalina se voli sport.

avatar
Red Star
Monday, 30.01.2017
23:05

Ko li ti dade minus na ovakav komentar, nije mi jasno!!!!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 31.01.2017
11:48

Прави фер плеј коментар. Свака част.

avatar
Monday, 30.01.2017
23:28

verovatno lik nije ni čitao samo je video alfa partizanovac i odmah -