Radonjić: "Za kraj - pobeda!"

Autor: Beta Beta
petak 26.12.2014.
16:18
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovi košarkaši žele da ovu godinu završe u istom ritmu kao i do sada - pobedom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zvezda u subotu dočekuje Cibonu u prvoj utakmici 15. kola Jadranske lige, svojoj poslednjoj utakmici ove kalendarske godine. Crveno-beli su sezonu počeli sa 14 uzastopnih pobeda i ubedljivo su prvi na tabeli.

Cibona je posle serije od pet pobeda došla na peto mesto, sa osam trijumfa.

"Ovo je naš poslednji meč u 2014. Igraćemo ga protiv Cibone u sjajnom ambijentu pred domaćim navijačima.

Cibona je dobar protivnik, koji se pojačao i ušao u seriju pobeda. Imaju visoke ambicije, ali mi želimo da pobedimo, kao i do sada"
, rekao je Radonjić.

Zvezda je ubedljivo prva u Jadranskoj ligi, a u Evroligi je izborila Top 16 sa pozitivnim skorom. Crveno-beli su usput postavili novi rekord Jadranske lige po broju pobeda na početku, a u svaki meč ulaze kao favoriti. Radonjić je, međutim, kazao da to ne dotiče tim.

"Iskren da budem, ne mogu da izbegnem te priče o rekordu u komunikaciji sa vama (medijima), ali mi ne razmišljamo o tome, mi se pripremamo na drugačiji način. Situacija je dobra i nadam se da će takva i ostati. Nadam se da ćemo biti još bolji i da ćemo sutra osvojiti nova dva boda, što je najbitnije", rekao je Radonjić.

U Zvezdi nema povreda i svi igrači su spremni, mada je do početka meča ostao jedan trening.

Plejmejker Markus Vilijams kazao je da niko neće potceniti Cibonu.

"Cibona je sjajan tim i dobro se spremamo za njih. Ne potcenjujemo Cibonu, ne pocenjujemo nikoga, a verujem da ćemo izaći na teren i uraditi šta treba", rekao je Vilijams.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke