Radonjić: ''Vratićemo brejk!''

Autor: Beta Beta
sreda 15.04.2015.
23:40
Izvor: Beta

Posle večerašnjeg poraza od Partizana, trener Zvezde Dejan Radonjić naglasio da u subotu, u trećem meču polufinalne serije, sve mora da bude drugačije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovi košarkaši moraju mnogo bolje da odigraju nego u večerašnjem porazu od Partizana, kako bi u narednoj utakmici vratili prednost u polufinalnoj seriji.

"Sigurno je da u subotu moramo da budemo mnogo bolje koncentrisani, bolji u skoku... Sve mora biti drugačije. Znamo šta nas čeka i želimo da se bolje pokažemo pred njihovim navijačima i vratimo ovaj brejk", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u hali Pionir.

Zvezda je kao domaćin izgubila 70:68, čime je Partizan izjednačio na 1:1 u polufinalnoj seriji Jadranske lige.

"Loše smo počeli utakmicu, odbrambeno nismo bili onakvi kako je to potrebno protiv Partizana, koji je iskoristio takav naš pristup i stekao prednost i samopouzdanje, koje je potrebno za utakmicu koja se igra u gostima", kazao je Radonjić.

Zvezda je tokom utakmice imala i 15 poena zaostatka, ali je i pored toga u poslednjem minutu imala napad za vođstvo, koji nije iskoristio Jaka Blažič jer ga je blokirao Nikola Milutinov.

"Jedan deo smo odigrali kako je trebalo u poslednjoj četvrtini i došli do momenta da imamo napad za prednost, napad koji nije najbolje završen bez obzira na to što smo išli na ulaz", kazao je Radonjić.

Najkorisniji košarkaš Zvezde tokom sezone Boban Marjanović postigao je samo dva poena, a Radonjić je rekao da centar njegove ekipe nije bio na očekivanom nivou.

"Nije igrao na način na koji smo očekivali od njega. Nadam se da će biti bolji u subotu i na nivou na kojem je bio tokom sezone", naveo je Radonjić.

Kapiten Zvezde Luka Mitrović rekao je da je Partizan potpuno zasluženo pobedio, kao i to da još ništa nije gotovo u polufinalnoj seriji i da će se njegova ekipa potruditi da ispravi greške.

"Od početka su imali bolji pristup. Jednostavno, glavom nismo bili u utakmici, nije to bila ni približna energija kao u prvoj, naročito u prvom poluvremenu i početkom treće deonice. Posle smo se konsolidovali, ali je teško igrati protiv Partizana kada ima plus 15. Skupo nas je koštao skok u odbrani i građenje koša, šta mora da se popravi ako želimo da slavimo", rekao je Mitrović.

Treća utakmica polufinalne serije igraće se u subotu od 21.00, a domaćin će biti Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke