Radonjić: "Veoma važna pobeda"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.01.2016.
22:38
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić istakao je da večerašnja pobeda u Atini ima veliki značaj za njegov tim.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su u četvrtak prvu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige pošto su kao gosti savladali grčki Panatinaikos rezultatom 74:63.

Nakon "prvenca" u drugoj rundi takmičenja trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić čestitao je igračima i označio kraj prvog i početak drugog poluvremena kao prelomne trenutke utakmice.

"Čestitke igračima na pobedi. Mislim da smo imali od starta dobar pristup, bilo je grešaka posebno u fazi zagrađivanja. Čak devet ofanzivnih skokova imao je PAO u prvom delu meča, ali smo pametnim napadom uspeli da dođemo do situacija da imamo rezultatsku ravnotežu" kazao je Radonjić.

Crveno-beli su u završnici prvog poluvremena stigli do sedam poena prednosti a onda su na početku treće četvrtine nastavili u pravom ritmu i trasirali put ka pobedi.

"Jako je bitno za nas što smo na kraju druge četvrtine uspeli da napravimo prednost i što smo dobro odreagovali na startu treće četvrtine. Držali smo prednost. Znali smo da će PAO svojim kvalitetom moći da se vrati i da se nadmeće sa nama" rekao je Radonjić i dodao,

"Izdržali smo i uspeli da odigramo bolju odbranu u drugom poluvremenu i na kraju smo ostvarili veliku pobedu, ne samo u rezultatskom smislu" zaključio je trener Crvene zvezde Telekom.

Crvena zvezda Telekom će u četvrtom kolu TOP 16 faze Evrolige 22. januara ugostiti špansku Unikahu koja je večeras deklasirala Cedevitu u Malagi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Friday, 15.01.2016
00:53

Ocekujem da cemo dobiti Unikahu kod kuce, bila nam je potrebna ova pobeda na strani protiv zelenih.

avatar
Lav
Thursday, 14.01.2016
23:45

Gospodin Dejan Radonjic je za 2 god na klupi Crvene Zvezde dobio Real, Makabi, PAO, Khimki, Bajern, Galatu, Valensiju, Kahu Laboral, Albu... Doktor

avatar
Kico14
Friday, 15.01.2016
00:07

Neka dobije najjace pa onda pricaj nesto o njemu,izuzev prva tri tima koja si napiisao ovo ostalo je sve boranija. S tim sto Makabi se raspada zadnej dvije godine,PAO da ne komentarisem,za Real svaka cast mada ni oni u onom trenutku nisu bili u bajnoj formi.

avatar
Amar Zornic
Friday, 15.01.2016
01:37

Al objasni ti to kriticarima , ja bih tu dodao da je dobijao jedan kvalitetan Partizan