Radonjić: "Veoma bitna pobeda"

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.02.2016.
23:54
Izvor: Beta

Nije krio zadovoljstvo Dejan Radonjić nakon nove pobede u Evroligi.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa večeras ostvarila važnu pobedu protiv Cedevite u Evroligi i da je taj trijumf važan i zbog Jadranske lige, pošto će se te dve ekipe najverovatnije sastati u polufinalu regionalnog takmičenja.

"Uspeli smo konačno da obedimo Cedevitu, zadovoljan sam trijumfom i rezultatom. Pobeda nije važna samo zbog Evrolige već i zbog Jadranske. Dobro smo počeli meč, a Cedevita je mnogo puta ove sezone pokazala da može da igra jako. Malo smo pali u drugoj deonici, oni su to iskoristili, smanjili zaostatak, ali mi smo obavili dobar posao u četvrtoj četvrtini i pobedili", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

Zvezda je večeras u Pioniru pobedila Cedevitu sa 94:74 i ostvarila četvrtu pobedu u Top 16 fazi Evrolige.

"Na polovini smo Top 16 faze i već imamo četiri pobede, kao prošle godine iz svih 14 utakmica", dodao je on.

Radonjić je naveo da je Stefan Jović doživeo povredu trbušnog mišića, ali da će biti spreman za Kup Radivoja Koraća u Nišu.

Košarkaš Zvezde Vasilije Micić rekao je da igra njegove ekipe u poslednjoj deonici treba da bude putokaz kako igrati protiv Cedevite u narednim utakmicama.

"Ostvarili smo važnu pobedu, igrali smo dobro na početku ali smo do pobede morali da dodjemo na teži način. Navijači su bili izvanredni i uz ovakvu publiku možemo da pobedimo svakoga", rekao je Micić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mile stojkovic
Friday, 12.02.2016
19:07

Koliko je ovaj Radonjic osporavan..to je strasno.Pa ne moze on da udje i pogodi..ne moze on da doda..ne moze on da ne napravi korake..Kad se pobedi Real,Himki,Lokomotiva,Panatinaikos,Bajern..onda je to ZNANJE IGRACA..a kad se izgubi od DARUSAFAKE,EFESA,STRAZBURA..onda je Radonjic kriv! LJudi,pustimo coveka da radi..ja sam ubedjen da je on veoma bitan faktor svih uspeha do sada..postavio je sistem..koji ce sto je duze tu..sve teze biti srusen..kao sto je bio slucaj sa DULOM I PARTIZANOM..Kontinuitet je najbitniji..nov trener znaci nov sistem..novo privikavanje..Uostalom..ko je bolji od Radonjica? I spreman je da dodje u Zvezdu i radi za novac koji Radonjic dobija..Pesic je jedini..ali ima jak ugovor.

avatar
3x3
Friday, 12.02.2016
11:07

Idi, Radonjicu, obraduj nas. Ponovo su trojke izvukle tvoju katastrofalnu postavku igre. Pohvala je jer posle dugo vremena si trazio tajm kad su smanjili na 6 razlike u odnosu na vreme kad si ga trazio kad istope prednost skroz.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 12.02.2016
11:43

hahahha, koliko tvoje ne znanje, jel ti znas kako se rusi odbrana kada neko 40 minuta igra zonu i zatvori reket???

avatar
3x3
Saturday, 13.02.2016
01:06

Do trenera je i te kako da se uigrava napad na zonu kada sut stane. Naravno da je do trenera. Ja sam protiv Radonjica, ti si za i tu je kraj price.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 12.02.2016
16:49

prvo pd 40 min minimum su 38 igrali zonu, drugo naravno da nisu samo trojke jedino resenje, ali jeste najbolje i to je i odnelo prevagu, kad si sam i bez pritiska protivnika lagano ubacis i pobedis kao sinoc i tu nema sta da se mnogo crta i objasnjava ili imas sut ili ne, tu ti trener ne treba, a ako te nece sut e onda ili ces izgubiti ili probati na prodor jedan na jedan ili neki pikenrol, mada je to mnogo tesko sinoc islo jer su bili bas zgusnuti mada je i do dalo donekle u par navrata rezultate, ali poenta je da u ovakvim situacijama trener nema neku veliku odgovornost, sve je na igracu i tu se vidi, jesi ili nisi za ovaj nivo... a sto je dobro za srpsku kosarku, vecina igraca je pokazala da su za ovaj nivo i da ima prostora jos da napreduju...

avatar
3x3
Friday, 12.02.2016
16:14

Gorane, nisu igrali 40 min zonu, a sta bi bilo da trojke nisu isle kao protiv Igokoee ili Olimpije? Pa, kad su dobijene utakmice od po 15 razlike na kraju izgubljene? Postoji i druga opcija da se zona probije, ne mora samo trojkama, al' ok, u pravu si.

avatar
LoleRava
Friday, 12.02.2016
14:32

'Ne znanje',jeste!Sto ti pametujes na sve strane, nije mi jasno uopste,sta je decko lose rekao,imamo tu boljku cele sezone i skroz je u pravu,inace nemam nista protiv Radonjica samo i ja mislim da je vreme kad se zavrsi ova sezona da ode,ja sam mu zahvalan za sve do sada!