Radonjić: "Važan je iskazan karakter"

Autor: Beta Beta
nedelja 15.03.2015.
21:34
Izvor: Beta

Posle preokreta i trijumfa u rezultatski nevažnom susretu sa Igokeom, trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je da je važan i karakter koji su njegovi igrači pokazali u Laktašima.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa pokazala snažan karakter u pobedi nad Igokeom.

"Bilo je perioda bez koncentracije i sa dosta slabijom odbranom, ali smo pokazali snažan karakter, završnicu odigrali dovoljno kvalitetno i slavili u utakmici koja nije imala rezultatskog značaja", rekao je Radonjić.

Zvezda je kao gost savladala Igokeu sa 85:80, u pretposlednjem kolu regularnog dela Jadranske lige. Radonjić se zahvalio navijačima na dočeku, koji je opisao kao "fenomenalan".

On je dodao da je njegova ekipa sa jednim treningom posle duela sa Galatasarajom odigrala utakmicu protiv Igokee.

"U svakom slučaju, posle evroligaških mečeva generalno izgledamo malo drugačije, posebno u situaciji kada smo bez opterećenja. Praktično smo s jednim treningom posle Galatasaraja odigrali", kazao je trener Zvezde.

Kapiten ekipe Luka Mitrović rekao je da je njegova ekipa bila na pragu poraza, ali da mu je drago što je nadoknadila 15 poena zaostatka.

"Drago mi je što se naša ekipa vratila i posle minus 15 i pokazala borbeni pobednički duh. Pohvalio bih ovaj ambijent u Laktašima i zahvalio se navijačima koji su nam i ovde pružili podršku", rekao je Luka Mitrović.

Trener Igokee Željko Lukajić ocenio je da je njegova ekipa odigrala ravnopravno sa Zvezdom.

"Kraj je odlučila dužina klupe. Odigrali smo otvorenu utakmicu i uspeli smo da smanjimo dominaciju Zvezde pod košem. Možda nas je pred kraj stigao umor i pritisak, ali mi je drago da je bila prava sportska i košarkaška predstava", rekao je Lukajić.

Crvena zvezda Telekom u poslednjem kolu dočekuje MZT, dok će Igokea u goste ekipi Mega Leksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Stevic
Sunday, 15.03.2015
23:11

Ma sve je to u redu sa karakterima, nego jesu li se vec jednom poredjali ovi ispod, nekako bi svi da budu drugi ili treci...axaxaxxaxax...nE pa ne mozee, i cetvrto mesto mora da se popuni!nKo bude cetvrti, neka ugasi svetlo za sobom!

avatar
Petar Glogovac
Monday, 16.03.2015
02:42

To ce biti partizan igokea nis koju smo sinoc pobedili

avatar
Vladimir Grobar
Monday, 16.03.2015
19:17

Stvarno je bezveze raspravljati o kosarci sa ljudima koji su je poceli pratiti prije 3 godine, a prije toga kosarku i nisu racunali kaosport. Cetvrto mjesto nije bjezanje od vas nego zbog prednosti domacek terena.