Radonjić uživao: ''Bilo je prelepo...''

Autor: Beta Beta
subota 27.12.2014.
19:47
Izvor: Beta

Posle nove, 15. uzastopne pobede Crvene zvezde Telekom u ABA ligi, trener Dejan Radonjić naglasio da je njegov tim ostvario zacrtano na kraju godine. Slede pripreme za Real i start u Top 16 fazi Evrolige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je njegova ekipa današnjom pobedom nad Cibonom godinu završila kako je i priželjkivala.

"Želeli smo pobedom da završimo ovu kalendarsku godinu i sve je bilo onako kako smo priželjkivali. Bilo je prelepo u Pioniru, puna hala i to je najjači utisak sa ove utakmice", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je kao domaćin savladala Cibonu sa 80:64 u 15. kolu Jadranske lige i tako zadržala maksimalan učinak u regionalnom takmičenju ove sezone.

"Lako smo sticali prednost protiv ekipe koja igra sve bolje kako sezona odmiče. Cibona se vraćala sve do momenta kada smo u poslednjoj deonici stekli dovoljno veliku prednost", kazao je trener crveno-belih.

Radonjić je dodao da će njegova ekipa učiniti sve da se što bolje spremi za naredni susret, koji će sledeće nedelje igrati protiv Real Madrida na početku Top 16 faze Evrolige i da se nada da će svi njegovi košarkaši biti zdravi.

Zvezda će u petak, 2. januara dočekati Real u prvom kolu Grupe E druge faze Evrolige, a potom će dva dana kasnije gostovati Olimpiji u 16. kolu regionalnog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 27.12.2014
21:08

Zvezdu je uvek lepo gledati jer Zvezda toliko dobro igra da je danas privilegija biti navijac jedne evropske, a nase srpske Zvezde.