Radonjić utakmicu video kao "pripremnu", Nikolić zadovoljan sezonom

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.06.2017.
22:30
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je kao prvoplasirana ušla u plej-of, danas je zabeležila novu pobedu, ukupno 13. u sezoni Super lige.

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa ispunila šta je htela u ligaškom delu sezone Super lige osvajanjem prvog mesta, dok je Miroslav Nikolić takođe bio zadovoljan sezonom Dinamika u Super ligi.

Zvezda je večeras pobedila Dinamik sa 85:69, ali je i pre meča imala obezbeđeno prvo mesto, pošto je Partizan izgubio od Mega Leksa.

Ono što smo želeli pre početka takmičenja smo i ostvarili u meču koji je bio bez rezultatskog značaja, jer smo pobedom Mege osvojili prvo mesto, koje nam daje prednost domaćeg terena. Uprkos svemu, bio je ovo dobar takmičarski meč. Oba tima su imala veliku želju i energiju, bilo je potrebno da budemo dobri da bismo slomili otpor Dinamika, kome čestitam na odličnoj sezoni. Ono što smo do sada radili je jedno, a sada sledi najvažnije, kao i pripreme za sledeći meč, koji se igra u utorak i u kome želimo da pred našim navijačima dođemo do prednosti“, rekao je Radonjić.

Dinamik je sezonu završio na petom mestu, odmah iza timova koji su se takmičili u Jadranskoj ligi, što posebno raduje Nikolića.

Čestitam igračima, upravi i posebno (vlasniku) Veliboru Jojiću na uspešnoj sezoni. Nema šta mnogo da se kaže o utakmici: jači su, bolja su ekipa, uigranija, evroligaška, odigrali su više utakmica. U prvom poluvremenu su malo nonšalantno prišli, a mi smo pokazali da možemo da igramo i fizički i mentalno protiv njih dok smo imali snage. Bilo mi je bitno da nas ne prebiju kao što su prebili Borac i neke druge klubove, ali mislim da smo mi iz KLS-a dali veliki doprinos ligi. Teško su gubili i Vršac i Borac, a Mega je prve tri utakmice dobila na sreću. Izvukli su se ’jadranci’. Mi smo tim petim mestom obezbedili tu B Jadransku ligu ako se napravi. Čestitam svima i hvala svima i navijačima koji su nas bodrili cele sezone“, rekao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke