Radonjić: "Unikahu posmatramo kao Real Madrid"

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.01.2016.
15:15
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je danas da su svi u ekipi svesni da Unikaha nije Real Madrid, ali da je to izuzetno jak tim koji je trenutno u odličnoj formi.

Beta/STA/AnzeMalovrh/Ds
Beta/STA/AnzeMalovrh/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju sutra od 20 časova u hali "Pionir" protiv španske Unikahe, utakmicu četvrtog kola Grupe E u TOP 16 fazi Evrolige. Posle tri kola, Zvezda ima pobedu i dva poraza, a Unikaha pobedu više.

"Dolazi nam ekipa koja ove sezone igra izvanredno u Evroligi, tim koji nije Real ili Barselona, ali ono što su pokazali do sada pokazuje da treba da ih posmatramo upravo tako", rekao je Radonjić.

Dejan Radonjić je podsetio da je Unikaha odlično počela prvi deo takmičenja u Evroligi serijom od pet pobeda ali i da je kvalitetno počela i TOP 16 fazu.

"Imaju dve pobede, a u Atini su propustili veliku šansu da u Beograd dođu sa 3-0. Sećam se, pred utakmicu protiv CSKA, svi smo mislili da će ruska ekipa lagano pobediti, ali na kraju je Unikaha lagano pobedila u Moskvi. Unikaha dolazi u Beograd sa sjajnim ambijentom mi smo svesni toga. Svesni smo činjenice protiv koga igramo, svesni smo da nije Real, ali da je to izuzetan tim koji ima ogroman potencijal da napravi dobar rezultat u Evroligi", naveo je on.

"Znamo da će biti jako teško, moramo da uradimo mnogo toga dobrog u dužim intervalima kako bismo se zajedno sa navijačima na kraju radovali", dodao je Radonjić.

Trener Zvede rekao je da jedino Kvinsi Miler ima problema sa lakšom povredom skočnog zloba, ali da se nada da će biti u timu za sutrašnju utakmicu.

Upitan o očekivanjima u TOP 16 fazi, Radonjić je rekao da su svi u klubu srećni što igraju drugu fazu takmičenja u Evroligi.

"Ogromno je zadovoljstvo što smo ušli u TOP 16 zbog grupe u kojoj smo bili i zbog problema koje smo imali. Taj veliki rezultat navodi na pozitivna razmišljanja što je normalno, ali mi želimo da dođemo do što više pobeda i videćemo za koliko će to na kraju biti dovoljno", rekao je Radonjić.

Iz Zvezde su zamolili navijače da navijaju sportski i ne ubaciju predmete u teren jer, kako je rečeno, u slučaju jednog bačenog upaljača, crveno-beli će narednu utakmicu kao domaćini protiv Lokomotive igrati pred praznim tribinama.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 21.01.2016
16:32

Realno je da prođete kao protiv Reala u Pioniru. Bez da iole potcenjujem Unikahu u prepunoj hali i paklenoj atmosferi šanse za pobedu su joj minimalne!