Radonjić u čudu: ''Zašto sam dobio dve tehničke greške!?''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.02.2015.
21:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dan posle prvog poraza Crvene zvezde Telekom u ABA ligi ove sezone, trener crveno-belih Dejan Radonjić priznaje da suđenje počinje da ga zabrinjava. A najvažniji deo sezone je već na pragu...

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Osim po prvom neuspehu svog tima od početka tekuće sezone ABA lige, Dejan Radonjić će jučerašnje gostovanje u Novom Mestu protiv Krke pamtiti i po dvema tehničkim greškama koje su mu dosuđene i zbog kojih je, baš kao i Branko Lazić, zaradio isključenje.

U izjavi ''Novostima'', crnogorski stručnjak dan kasnije podseća da mu se prvi put u karijeri dogodilo da na jednoj utakmici dobije dve tehničke greške.

''Bio sam isključen i u onoj finalnoj utakmici fajnal-fora ABA lige u Laktašima, ali ni tada nisam dobio dve tehničke'', ističe Radonjić.

Njemu i dalje nije jasan kriterijum po kome
su arbitri delili tehničke greške crveno-belima u ovoj utakmici i priznaje da ga to pomalo zabrinjava uoči završnog dela sezone.

''Moja ekipa se ponašala uobičajeno, nije bilo preteranih reakcija, koje se ne dešavaju svakog dana na svim mečevima. Svesni smo da ćemo i na kraju biti prvi, tako da nije moglo da bude nervoze koja bi mogla da izazove tehničke greške.  Zabrinjava me to što se desilo pred ono što nas tek čeka, a to su najvažniji mečevi u sezoni'', ističe Radonjić, ali na kraju ipak naglašava da se njegov tim u ovom trenutku mora maksimalno koncentrisati na predstojeći duel sa Panatinaikosom u Top 16 fazi Evrolige.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Monday, 09.02.2015
22:41

Pa kada si cuo da Maric tj. ja stizem uhvatila nervoza, pa pravis gluposti.Sta ce biti kada bude plej dolazio?Verovatno tri tehnicke :)