Radonjić: "Trebaće vremena da se vratimo u ritam"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.05.2015.
22:16
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić kazao je da se piše pobeda nad Tamišom a da je tokom meča bilo evidentno da će ekipi biti potrebno vreme da se vrati u pravi ritam.

Beta/Hina/DamirSencar/Dr
Beta/Hina/DamirSencar/Dr

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavili su pohod na "triplu krunu" duelom sa Tamišom u okviru 3. kola domaće Superlige.

Crveno-beli su slavili rezultatom 84:54 a trener Dejan Radonjić iskoristio je priliku da odmori Markusa Vilijamsa i Maika Cirbesa.

"Mislim da je i večeras bilo evidentno da smo potrošili mnogo energije kroz plej-of i da će biti potreban određen period da se vratimo na jedan nivo kojim možemo biti zadovoljni i spremni za ono što nas očekuje" kazao je Radonjić.

Strateg šampiona ABA lige dodao je da raduje što nije bilo novih povreda ali je naglasio da će u narednom periodu ekipa morati da preusmeri fokus na domaći šampionat i borbe koje slede.

"Momci su uradili ono što smo i planirali večeras, a najvažnije je da nije bilo povreda. Nadamo se da ćemo sutra i u narednim danima misli potpuno usmeriti ka domaćem prvenstvu i početi pripremu za ono što nas očekuje do kraja sezone" zaključio je Dejan Radonjić.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Crvena zvezda Telekom igra za vikend u Nišu protiv ekipe Konstantina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mclaud kg
Tuesday, 05.05.2015
22:24

Samo polako,potrebno je par utakmica da se vratimo u pravi ritam.i ova utakmica je pokazala da smo za 10%snage bez Cirbesa i Wilijamsa demolirali ekipu Tamisa sa 30 razlike.