Radonjić: "Teško je, ali moramo da mislimo na utakmicu"

Autor: Beta Beta
nedelja 23.11.2014.
17:17
Izvor: Beta

Strateg KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić priznao je da će biti teško koncentrisati se na utakmicu sa Cedevitom posle tragedije koja se dogodila ali da će njegovi igrači morati da se izdignu iznad situacije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je da je ceo njegov tim potresen ubistvom navijača u Istanbulu, ali da mora da se koncentriše na meč sa Cedevitom u Jadranskoj ligi.

"Svi smo veoma potreseni onim što se dogodilo u Istanbulu. Koristim ovu priliku da izrazim najdublje saučešće porodici našeg stradalog navijača Marka Ivkovića. Dogodila se teška tragedija, a nas već u ponedeljak očekuje nova utakmica. Okolnosti su specifične i vrlo teške, ali moramo da se potrudimo da naš posao obavimo na najbolji mogući način", rekao je Radonjić.

Zvezdin navijač ubijen je u petak u Istanbulu, u tuči koja je izbila ispred hale pred meč sa Galatasarajem u Evroligi. Ekipa će zbog toga u meču u Zagrebu nositi crni flor na dresovima.

Zvezda je jedini tim u Jadranskoj ligi bez poraza, dok je Cedevita na trećem mestu sa dve izgubljene utakmice. Crveno-beli bi eventualnim porazom izgubili prvo mesto na tabeli.

"Predstoji nam težak meč protiv još jednog Evroligaša koji igra jako kvalitetno ove sezone. Napravili su pravu senzaciju pobedom nad prvakom Evrope u Tel Avivu, što dokazuje njihovu sposobnost i kvalitet. Cedevita je tim koji je dosta sličan našem. Očekuje nas težak zadatak", rekao je Radonjić.

Trener je kazao da njegova ekipa nije opterećena time što nema nijedan poraz do sada.

"Nismo opterećeni činjenicom da smo do sada zabeležili sve pobede, jer znamo protiv kakvog kvalitetnog protivnika igramo. Cedevita je jako ozbiljan klub, konkurentan Evroligaš koji će zahtevati našu punu angažovanost i maksimalnu koncetraciju", rekao je Radonjić.

Utakmica u Zagrebu počinje u 20.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Кати магикоо
Sunday, 23.11.2014
18:53

Pa ne postoji utakmica koju je Zvezda odigrala dok je Radonjić trener a da nije pre nje tražio neke izgovore!