Radonjić: "Svesni smo kakav nam protivnik dolazi u goste"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.10.2016.
14:27
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde mts Dejan Radonjić rekao je da njegovi igrači znaju kakav rival im dolazi u goste i da će za trijumf nad Cedevitom biti potrebna maksimalna angažovanost.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Već u drugom kolu nove sezone u regionalnoj košarkaškoj ligi snage će odmeriti dva glavna kandidata za trofej i ekipe koje su u prethodnoj sezoni odigrale šest utakmica u dva različita takmičenja.

Crvena zvezda mts dočekuje Cedevitu nakon startnog trijumfa nad MZT-om, dok šampion Hrvatske stiže u Beograd posle poraza od Budućnosti.

"Naš protivnik je pokazao i potezima u periodu između dve sezone svu ozbiljnost. Ove godine imaju prostora da svoje ambicije sprovedu u realnost. Ostao je Bilan, tu je Babić, došli su neki iskusni igrači poput Hopsona, Begića,  mladi i kvalitetni poput Stoktona" analizira rivala Dejan Radonjić.

Trener Crvene zvezde mts rekao je da njegovi izabranici dobro znaju kakav im rival dolazi u goste i da će im za pobedu biti potrebno izdanje na visokom nivou.

"Svesni smo kakav nam protivnik dolazi u goste, i to posle poraza od Budućnosti. Moramo da odigramo dobro, da budemo ceo meč na visokom nivou, kako bi stigli do pobede" dodao je Radonjić.

Crnogorski stručnjak pozvao je navijače da pruže podršku ekipi u derbiju drugog kola, a sa Malog Kalemegdana su podsetili svoje pristalice da je i dalje važi "paket" koji je pušten u prodaju pred duel sa MZT-om.

Utakmica Crvena zvezda mts - Cedevita igra se u ponedeljak od 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke