Radonjić: ''Svašta se priča, čak sam i ja 'otišao' iz Zvezde''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.05.2015.
21:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle meča sa FMP-om i nove pobede njegovog tima, trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić prokomentarisao je najnovije spekulacije o Zvezdinom timu za narednu sezonu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kao što već znate, mnogo ''prašine'' podigla je medijska najava ''transfer bombe'' - prelaska Nikole Milutinova iz Partizana u Zvezdu, ali su i iz jednog i iz drugog kluba stigle reakcije koje takvu mogućnost odbacuju.

U prilog tome i večerašnja reakcija trenera Zvezde Dejana Radonjića, koji je posle pobede nad FMP-om podsetio novinare šta se sve pisalo i pričalo tokom ove sezone, pa se ništa od svega toga nije ostvarilo.

''Vidim da se sve češće pojavljuje analiza odlazaka igrača iz Crvene zvezde, čak sam i ja 'otišao', a počeli su i 'dolasci'. Ono što je bitno je da smo mi koncentrisani i spremni da igramo najbolje moguće.

Svedoci ste da smo 'dovodili' i Dubljevića, Gagića, Ercega, Slotera... Ovo je samo još jedna situacija i nema tu ništa novo. Znamo o čemu se radi, odakle i kako ide. Bitno je da smo tu spremni i da to ne utiče na nas''
, izjavio je Radonjić.


Večerašnjom partijom svog tima protiv FMP-a nije najzadovoljniji, ali mu je najvažnije da se ekipa što pre kompletira.

''Nadam se da ćemo biti kompletni, da će Maik Cirbes da bude pristutan na terenu. Ritam je žestok, a dobro se zna koliko smo toga već radili do sada. Videćemo da li će Jović biti spremen za Vojvodinu, pošto je protiv FMP-a preventivno odmaran'', objašnjava Radonjić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Tuesday, 12.05.2015
19:35

gospodin bio u buducnosti i ostao, malo je ovako odmjerenih ljudi u nasem sportu zarazliku od nekih crnogoraca

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 12.05.2015
18:09

Ne možeš ti da odeš iz zvezde već samo iz zvezde telekom...amin.

avatar
Đuka 13
Tuesday, 12.05.2015
14:39

Gospodin.Za razliku od pojedinih!