Radonjić: "Šteta što mladost nije izdržala"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.11.2015.
18:24
Izvor: Sportske.net

Nakon prospavane noći a posle poraza koji bi Crvenu zvezdu Telekom mogao da košta plasmana u TOP 16 fazu Evrolige, trener Dejan Radonjić ponovo je analizirao meč i istakao da ostaje veliki žal za propuštenom šansom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u četvrtak su poraženi na gostovanju Strazburu čime su značajno umanjili svoje šanse za plasman u TOP 16 fazu. Dan nakon utakmice trener Dejan Radonjić osvrnuo se na otežavajuće okolnosti koje su dovele do poraza.

"Pred utakmicu smo odlučili da ne rizikujemo sa Brankom Lazićem i ušli u evroligaški meč bez nekoliko igrača, posebno na spoljnim pozicijama. U tom svetlu, neočekivano je ono što smo odigrali u prvom poluvremenu, a to je najboljih 20 minuta ove sezone" kaže Radonjić.

U razgovoru za "Novosti" strateg Crvene zvezde Telekom priznao je da je teret ostao na mladim igračima koji nisu uspeli da ga iznesu.

"Šteta je što naša mladost nije izdržala, ali sam siguran da će Zvezda od nje imati mnogo koristi u narednim sezonama" istiće Radonjić.

Kada je plasman u TOP 16 fazu u pitanju šanse još uvek postoje, a trener crveno-belih ne gubi nadu.

"Postoji šansa za plasman u TOP 16, svako kolo menja situaciju. Da je Strazbur izgubio od Reala, možda bi nam bile dovoljne i tri pobede, sada je možda potrebno čak pet. Prošli smo kroz fazu teških poraza, izdržali sve to, a ono što mene kao trenera čini optimistom je to što sada izgledamo mnogo bolje" zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda Telekom u naredna dva kola igra pred svojim navijačima protiv Real Madrida i Himkija i jedna pobeda na ta dva meča obavezna je ukoliko šampion Srbije i dalje računa na plasman u TOP 16 fazu Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pi.anje po avangardi
Friday, 20.11.2015
22:11

Podrska Radonjicu. Samo internet navijaci ga kritikuju,al to nije ni bitno !

avatar
Vanja Grubač
Friday, 20.11.2015
21:36

Koja mladost?Simonović 30 godine ,Jović 25,Zirbes 26,Štimac 28,Tompson 27,Miler 23 ...Simanić 2 minuta i Rebron (haha) 18 minuta 2 poena kao mladi.Ostali sa bogatim iskustvom..

avatar
Shone
Friday, 20.11.2015
20:14

radonjicu odlazi!