Radonjić: "Srećan sam zbog pobede na kraju teškog ciklusa"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.10.2016.
23:25
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je srećan što je njegova ekipa težak ciklus utakmica završila pobedom protiv Mornara u Jadranskoj ligi.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras u Baru pobedila Mornar sa 71:59 u sedmom kolu Jadranske lige i tako zadržala maksimalan učinak u regionalnom takmičenju.

"Sve vreme smo se prijatno osećali ovde, bilo je dosta i naših navijača i hvala im na podršci. Imali smo želju da se pokažemo u pravom svetlu i da ostvarimo ono što smo zacrtali, a to su novi bodovi. Ovim večeras smo završili taj težak ciklus utakmica i srećan sam što smo osvojili bodove", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Crveno-beli su u prethodnih 14 dana odigrali šest utakmica, kako u Jadranskoj, tako i u Evroligi.

"Svesni smo da nije bilo lako večeras, ali isto tako nije bilo lako ni u prethodnom periodu. Nemamo mnogo vremena za priču i analizu... Svi znaju da nas očekuju još mnogo ovakvih ispita i mi moramo da se okrenemo ka tome", rekao je Radonjić.

On je dodao da će njegova ekipa u narednom periodu pokušati da bude što bolja i da je "sva koncnetracija usmerena ka narednom protivniku" - Baskoniji u Evroligi.

Upitan koga vidi kao glavne favorite za titulu u Jadranskoj ligi, Radonjić je rekao da se pet ekipa odvojilo posle sedam kola.

"U ranoj fazi sezone se odvojilo pet ekipa, što je jako interesantno. Naravno, to su Budućnost, Partizan, Cibona, Cedevita i mi... Ima još mnogo da se igra, ne razmišljam toliko daleko, idemo korak po korak", rekao je Radonjić.

Narednu utakmicu u regionalnom šampionatu crveno-beli igraju narednog ponedeljka protiv Partizana pred svojim navijačima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke