Radonjić: "Spremni smo da odgovorimo na Partizanov kvalitet"

Autor: Beta Beta
petak 20.02.2015.
23:52
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je večeras da će njegovi košarkaši učiniti sve da se za manje od 24 sata pripreme za polufinale "Kupa Radivoja Koraća" s Partizanom, i da će svojim kvalitetom pobediti kvalitet crno-belih.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zvezda se večeras u Nišu plasirala u polufinale završnog turnira Kupa, pošto je pobedila niški Konstantin sa 81:65.

"Ono što smo priželjkivali, to smo i uradili, savladali smo Konstantin i izborili polufinale. Imamo 24 časa do meča s Partizanom, najvećim rivalom", rekao je Radonjić.

Trener je kazao da je njegov tim imao problema s povredama, a da je meč sa Konstantinom koristio za pripremu duela sa Partizanom. Meč je zbog povrede propustio Branko Lazić i ne zna se da li će biti spreman za sutra.

Polufinale "Kupa Radivoja Koraća" između Crvene zvezde Telekom i Partizana NIS igra se u subotu od 21 čas.

"Partizan ima 10 pobeda zaredom, u ovoj godini nema poraza. Radi se o timu koji ima kvalitet i iskustvo. Igrali su ti igrači u timovima gde su osvajali mnogo trofeja. Svesni smo i kvaliteta i iskustva Partizana i želimo da taj njihov kvalitet smanjimo na najmanju moguću meru, da se nametnemo našim kvalitetom i da dođemo do finala", rekao je Radonjić.

Zvezda do polufinala ima manje od 24 sata, ali Radonjić to ne posmatra kao problem.

"Izaći ćemo sutra od 21.00 na teren i igrati najbolje što možemo", rekao je trener Zvezde.

Trener Konstantina Marko Cvetković kazao je da je i pored poraza zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Zaslužena pobeda Zvezde. Ja sam zadovoljan igrom svoje ekipe. Raduje me što su moji momci isparirali Zvezdi u skoku, što smo ih naterali na 17 izgubljenih lopti, što smo ono što smo zacrtali na terenu i ostvarili. Razlika je evidentna, ali smo pokazali veliki nivo želje što mi daje nadu za nastavak sezone", rekao je Cvetković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Saturday, 21.02.2015
01:00

Neka bude posteno i bez incidenata i neka bolji pobedi.Ako FMP sutra bude bolji i zasluzeno pobedi, ja cu im cestitati na tome.Naravno, nadam se pobedi mog Partizana. NAPRED PARTIZAN!!!

avatar
Opaki gad
Saturday, 21.02.2015
10:22

FMP vas je odvalio prosle sezone...vratite se u sadasnjost.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 21.02.2015
13:51

Sest razlike je tebi odvaljivanje, a mi igrali sa drugim timom?:-D Sta je onda +41, +36, +31, dva puta +28, kako se to onda zove po tebi:-D

avatar
marcelo karlj
Saturday, 21.02.2015
11:17

to samo zavisi od duleta