Radonjić: "Sledi meč koji neće biti ni nalik prethodnim"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.05.2017.
23:35
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Dejan Radonjić kazao je da njegovu ekipu u četvrtak očekuje duel koji neće biti ni nalik onima u prethodnom periodu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s večeras su u okviru 8. kola Mozzart Superlige savladali subotički Spartak rezultatom 89:60 i tako zadržali maksimalan skor u domaćem prvenstvu.

"Čestitam Spartaku pre svega na plasmanu u Superligu. Želim im da nastave u ovom ritmu i da ponovo dosegnu nivo na kom su nekada bili i bili važan centar košarke. Uspeli smo da uradimo ono što smo planirali i nastavljamo sa daljim radom" kazao je Dejan Radonjić.

Dobar deo konferencije za medije posle utakmice bio je posvećen predstojećem derbiju sa Partizanom koji je trener Crvene zvezde okarakterisao kao ključan u borbi za prvo mesto na tabeli.

"Očekuje nas Partizan. Kada bude došlo vreme, ponovo ćemo konsatovati ono što je sasvim realno kada su mečevi protiv Partizana u pitanju. Ovog puta na značaj meča dodatno utiče to što je borba za prvu poziciju na kraju regularnog dela takmičenja. Jasno je da će Partizan da bude motivisan da što bolje odigra pred svojim navijačima" rekao je Radonjić.

Prvi superligaški duel sa Partizanom crveno-beli su dobili rezultatom 85:74 a nakon toga su vezali još šest pobeda.

"Igrali smo u prethodnom periodu neke mečeve koji nisu bili nalik onom što sledi. Pokušali smo da vratimo neke igrače iz povrede. Videćemo kako ćemo izgledati protiv našeg najvećeg protivnika Partizana. Lazić se vratio treninzima, ali još uvek ne trenira sa ekipom" zaključio je Radonjić.

Trener Crvene zvezde mt:s nije želeo da komentariše kako bi aktuelna situacija u fudbalu mogla da utiče na predstojeći košarkaški derbi.

"Ja sam trener košarkaškog kluba i time se isključivo bavim. Očekujem atmosferu kakva je uvek u mečevima između Crvene zvezde i Partizana. Neće biti iznenađenja" rekao je Dejan Radonjić.

Košarkaški derbi na programu je u četvrtak od 19 časova, a prednost domaćeg terena imaće Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke