Radonjić: "Shvatili smo posle 30 primljenih poena..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
00:01
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde mts Dejan Radonjić poručio je da nema razloga za veliko slavlje posle trijumfa koji je njegov tim ostvario u Istanbulu protiv Galatasaraja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts u petak su u okviru 2. kola Evrolige savladali Galatasaraj u Istanbulu rezultatm 85:83 i tako stigli do prve pobede u novoj sezoni elitnog takmičenja.

Crveno-beli su jako loše otvorili meč, primili 30 poena za četvrtinu, ali su potom uspeli da se vrate u meč i da sredinom treće deonice naprave 15 poena razlike.

"Igrali smo veoma loše na početku utakmice, posebno u odbrani. Dozvolili smo protivniku priliku da postigne 30 poena u prvoj četvrtini, ali onda smo shvatili da se ne branimo dobro, a uz to smo donosili i pametnije odluke u napadu" rekao je Radonjić.

Šampion Srbije nema mnogo vremena za slavlje pošto vrlo brzo igra protiv Igokee u ABA ligi, a potom slede dva vezana meča u Evroligi.

"Galatasaraj je ponovo preuzeo kontrolu u trećoj četvrtini i našao način da bolje 'cirkuliše' loptom, vrativši se tako u meč. Ipak, na kraju smo uspeli da pobedimo. Čestitam svojim igračima" poručio je Radonjić.

Narednu utakmicu u Evroligi Crvena zvezda mts igra pred domaćom publikom protiv Barselone, a zatim sledi gostovanje Panatinaikosu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 22.10.2016
09:21

Gdje ste kriticari?

avatar
Marcelo kralj
Saturday, 22.10.2016
02:33

Za brata jagodu

avatar
Maximovic
Saturday, 22.10.2016
01:33

Ovakve stvari mogu da se serviraju nekome ko neprati kosarku. Jednostavno igrali ste vi jaku odbranu i u 1/4 ali jednostavno oni sta su sutirali to je uslo(desava se i to u kosarci). Nijedan tim nemoze da zadrzi celu utakmicu da ima onako ubacene suteve jer da moze vi ih nebi zaustavili ni na 120 poena. Svaka cast na pobedi samo napred zelim vam jos pobeda u ovom takmicenju.

avatar
saka7903
Saturday, 22.10.2016
12:05

NAPOKON NEKO IZ PROTIVNICKOG TABORA KOME JE SVAKA REC NA MESTU.POZDRAV