Radonjić se uzda u "pune tribine ludih navijača"

Autor: Beta Beta
sreda 10.02.2016.
14:14
Izvor: Beta

TrenerCrvene zvezde Telekom rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra mnogo bolje u odnosu na prethodna dva meča protiv zagrebačke Cedevite ako želi da upiše prvu pobedu nad tim timom ove sezone.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Crveno-beli u četvrtak u 'Pioniru' dočekuju Cedevitu u utakmici sedmog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.

"Još jedan duel protiv Cedevite ove sezone, prvi u Evroligi uopšte. Cedevita je godinama gradila i izgradila stabilan klub, koji iz godine u godinu postiže dobre rezultate...

To je tim koji je pokazao kvalitet i nije slučajno što je među 16 najboljih ekipa u ovoj sezoni. Dva puta su nas pobedili i to dovoljno govori o ozbiljnosti koja je potrebna da bi se Cedevita savladala prvi put ove sezone"
,
rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.

Zvezda u Top 16 fazi ima skor od tri pobede i tri poraza, dok zagrebački klub ima dva trijumfa i četiri poraza.

Radonjić je podsetio da je Cedevita u prvoj fazi Evrolige ostvarila tri velike pobede u gostima, protiv Armanija, Efesa i Limoža.

"Nastavili su u istom ritmu i u Top 16 fazi. To je tim koji zaslužuje pristup koji mora biti puno bolji od onog iz prošlog duela, 4. januara (u Jadranskoj ligi), potrebna je kvalitetnija igra u dugom intervalu, u oba pravca... da kroz takav odnos i kvalitet igre dodjemo do pobede", rekao je Radonjić.

"Meč je za nas više od igre, ali mi u ovom trenutku želimo da pred našim navijačma dođemo do novih bodova. Tačno je da je Cedevita slavila u Pioniru, ali siguran sam da nije osetila pravi ambijent Pionira. Mi ćemo na impulsu tog ambijenta dati sve od sebe da ostvarimo još jednu pobedu u Top 16"
, dodao je Radonjić.

Trener Zvezde je rekao da ekipa ima određenih zdravstvenih problema, ali nije želeo da navede o kojim igračima je reč.

"Moramo sačekati do sutra da vidimo da li možemo da računamo na sve"
, rekao je Radonjić.

Na pitanje novinara da li bi Zvezdi bile dovoljne četiri pobede za plasman u narednu fazu Evrolige, Radonjić je rekao:

"Smatram da treba da razmišljamo samo o sledećem meču, stvari se menjaju, Panatinaikos se pojačao... Radićemo da prvo sutra dođemo do bodova, pa onda da razmišljamo dalje. Da li su četiri pobede dovoljne ili ne, to je više stvar sportske prognoze nego ozbiljnih košarkaških analiza", rekao je trener Zvezde.

Utakmica između Zvezde i Cedevite igra se sutra od 20.00 u hali Pionir. Ulaznice za taj meč su rasprodate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 10.02.2016
19:17

radonja ostani zauvek u ilr-u

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 10.02.2016
21:49
avatar
3x3
Wednesday, 10.02.2016
16:33

Idi Radonjicu...

avatar
Skaut1
Wednesday, 10.02.2016
16:01

Mislim da je vreme da ih pobedimo, da ih polako pripremamo i za poraz u 1/2f ABA. nNeće biti teško sutra, naprotiv.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 10.02.2016
15:21

Radonja postaje ozbiljan trener kao sto i Zvezda postaje vrlo ozbiljan klub u Evroligi.

avatar
PoparaZarko
Wednesday, 10.02.2016
15:34

Tvrdjenje is prve ruke? Demagosko ispiranje mozga onima koji jos uvek nemaju oformljen stav, klasika. Primetio sam da ima nekoliko simpatizera CZ Telekom na sajtu koji na slican nacin pokusavaju da samouverenim tvrdnjama ukazu na velicinu njihovog kluba pri tom nemajuci nikakve argumente, a pri tom nipodastavajuci tudji. Pri tom su veoma ostri i arogantni, ponasaju se kao da je sve sto je njihovo cisto i ispravno, a tudje ukradeno i neposteno. Pisem ti zato sto sam primetio da imas slican stav.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 10.02.2016
17:01

Da dodam: Ja nikada nisam nipodastavao uspehe kluba kao sto je Partizan , mozda sam tu i tamo pecnuo navijace ali nikada nisam osporavao uspehe tog kluba . Mrzi te da napises CRVENA ZVEZDA a ne mrzi te da svaki put napises ime sponzora...

avatar
LoleRava
Wednesday, 10.02.2016
16:53

Pa ti si prvi koji to radi a sad prosipas pamet ovde,ti prvi nipodastavas,ne vezano samo za kosarku,prvo podji od sebe pa drzi drugom pridike,a uzgred zar vi svi ovde ne ponavljate parolu da je nase sve namesteno u fudbalu i kosarci a da ste samo vi postenim i mukotrpnim radom dosli do svega toga,bla bla....A oko ispiranja mozga,znamo ko ga ispire i ko ga je vama isprao i to vrlo ozbiljno!

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 10.02.2016
16:44

Nzm kako si to primetio ali imas pravo na svoje misljenje, ja mislim da Zvezda postaje ozbiljan klub jer igra najjae takmicenje i to vrlo uspesno , oborili smo par rekorda (neki i su bili i negativni :D) i imamo odlicne rezultate u domacim ligama. Partizan je veliki klub ali nije vise ozbiljan klub jer im se desavaju stvari za koje su ljudi iz fotelja krivi a ne igraci na parketu kao sto neki navijaci misle. Ja mislim da si ti mene pogresno procenio ali imas pravo na svoje misljenje...

avatar
cukambre
Wednesday, 10.02.2016
16:04

Samo je napisao da postajemo ozbiljan klub.Nije napisao da je KK Crvena Zvezda veca od KK Partizan ili nekog drugog kluba.Jos moramo mi da radimo i napredujemo da bi stekli ozbiljnu reputaciju al za sad nem i ne ide lose.

avatar
PoparaZarko
Wednesday, 10.02.2016
15:36

Da, zaboravih da dodam, lupite sto vise minusa, ako mislite da cete na taj nacin ubediti nekoga da ste u pravu, varate se. Samo argumenti.