Radonjić: "Sad je vreme da pokažemo čvrstinu i karakter"

Autor: Beta Beta
subota 08.11.2014.
17:15
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić svestan je težine predstojećeg duela sa Solnokom u ABA ligi zbog čega ističe da je sada pravi trenutak da njegov tim pokaže od čega je sazdan.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa nije imala dovoljno vremena da se oporavi od utakmice protiv Olimpijakosa i da zato očekuje težak meč protiv Solnoka u Jadranskoj ligi.

"Očekuje nas veoma težak meč. Za manje od 48 sati od iscrpljujućeg duela sa Olimpijakosom predstoji nam gostovanje u Mađarskoj. Imamo jako malo vremena za oporavak od ogromne potrošnje koju smo imali u duelu sa slavnim timom iz Pireja", rekao je Radonjić.

Zvezda u nedelju od 16 časova gostuje Solnoku u sedmom kolu Jadranske lige.

Trener crveno-belih je naveo da veruje da je Solnok imao dosta vremena za pripremu tog meča i da će sigurno učiniti sve da iskoriste umor njegovih igrača.

"Dobro je poznato da je Solnok ekipa koja igra mnogo bolje kod kuće i da imaju jako dobar domaći teren. Na nama je da sada pokažemo svu čvrstinu i karakter. Nadam se da će posle ovako velikih napora svi igrači biti spremni jer će biti jako važno da se Solnoku suprotstavimo u najjačem sastavu", rekao je on.

Zvezda je posle šest odigranih mečeva prva na tabeli regionalnog takmičenja sa svih šest pobeda, dok je Solnok sedmi sa skorom od tri pobede i tri poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke