Radonjić razočarao navijače: "Ne naziru se pojačanja"

Autor: Beta Beta
petak 30.09.2016.
22:04
Izvor: Beta

U osvrtu na izdanje svog tima na startu nove sezone trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić govorio je i o pojačanjima koja su preko potrebna.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde mts Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan pobedom i igrom protiv MZT-a na početku takmičenja u Jadranskoj ligi, ali je rekao da tim mora još da radi i da se popravlja.

"Ovo je jako dobar početak sezone i najbitnije je da smo pobedili na početku. Zadovoljan sam igrom protiv jedne jako dobre ekipe MZT-a, ali nemamo vremena da razmišljamo o ovome, jer treba da se okrenemo Cedeviti, koja je već u ponedeljak", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Crvena zvezda mts je danas pobedila MZT sa 91:69 u prvom kolu Jadranske lige.

"Odigrali smo utakmicu sa izuzetnom odgovornošću, pogotovo u odbrani, što me izuzetno raduje. Naravno, ima i elemenata koje treba popraviti u igri, ali vreme je pred nama i to ćemo postepeno raditi. Hvala publici na podršci, ali samo želim da istaknem da smo u specifičnoj situaciji, tako da nam je ta podrška izuzetno značajna i potrebna u svakom trenutku", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde odgovorio je novinarima da pojačanja neće brzo stići.

"Ne nazire se dovođenje igrača u skorije vreme, ali je bitno što pre dovesti centra zbog skorog početka takmičenja u Evroligi", rekao je Radonjić.

Trener MZT-a Emil Rajković nije bio zadovoljan nastupom svog tima.

"Ne mogu da budem zadovoljan ni rezultatom ni igrom. Primetno je bilo da nam je nedostajao Đorđe Drenovac, koji je u pripremnom periodu bio jedan od naših najboljih igrača. Zvezda je pokazala kakav kvalitet poseduje. Čestitam im na ovoj pobedi", rekao je Rajković.

Trener MZT-a demantovao je navode iz medija da tim cilja četvto mesto, rekavši da ekipa želi da završi u gornjem delu tabele.

"Naš cilj je da budemo u gornjem delu tabele, peti-šesti-sedmi. Završni turnir bi bilo nešto neverovatno", rekao je Rajković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Friday, 30.09.2016
22:52

Navijači pokazali vernost...mada jesu oni solidno verni al ocigledno u ovoj zvezdi ne prepoznaju nekadašnji svoj klub...sto je logicno

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 30.09.2016
22:15

Bez 2/3 pojacanja nema sto da trazimo ni u EL ni u ABA ligu

avatar
MikiTheLegend
Saturday, 01.10.2016
15:04

Daleko od toga da nemamo sta da trazimo pogotovo u ABA ligi(!) ali pojacanja su potrebna pre svega zbog broja utakmica, a mislim da smo sa kvalitenim pojacanjima na 1 i 5 favoriti u ABA i kandidati za prolaz u EL, ali naravno dosta toga ce zavisiti i od vremena potrebnog za adaptaciju novajlija...