Radonjić: "Radujem se ispoljenom karakteru"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.01.2015.
23:11
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je nakon trijumfa nad Olimpijom da ga raduje to što je ekipa pokazala karakter nakon poraza od Real Madrida i napornog puta u Ljubljanu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su u nedelju 16. uzastopnu pobedu u ABA ligi a trener Dejan Radonjić priznao je da tim nije bio adekvatno pripremljen za okršaj sa Olimpijom.

"Nije bilo lako pripremiti se za današnju utakmicu nakon duela sa Real Madridom. Već u subotu smo morali da putujemo i zato nismo imali pravu priliku da se pripremimo za narednog protivnika" rekao je Radonjić.

U prilično izjednačenoj utakmici Zvezda je izašla na kraj sa Olimpijom tek u poslednja dva minuta a trener crveno-belih priznao je da se u igri mogao primetiti nedostatak koncentracije što je rezultiralo velikim brojem primljenih poena.

"Primili smo veliki broj poena što je atipično za naš tim a lošom odbranom smo omogućili Ljubljančanima da steknu samopouzdanje. U završnici smo bili bolji ali je svakako nedostajala koncentracija i agresivnost u pojedinim situacijama" kazao je Radonjić.

Strateg Crvene zvezde Telekom ocenio je da prednost od 10 poena razlike nije bila realan prikaz stanja stvari na parketu ali da je pobeda rezultat snažnog karaktera koji poseduje njegov tim.

"Konačna razlika nije realna jer su ekipe igrale izjednačeno tokom većeg dela susreta ali me raduje karakter koji su pokazali moji igrači nakon teške utakmice u Evroligi koja im je oduzela mnogo energije" zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda Telekom večeras je postavila još jedan rekord ABA lige pošto je pobedom nad Olimpijom stigla do 16. uzastopne pobede u regionalnom takmičenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke