Radonjić progovorio o Zvezdinim ciljevima i Nejtu Voltersu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.10.2016.
22:54
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Nakon drugog ovosezonskog poraza u Evroligi trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić napravio je osvrt na duel u Atini, ali je u isto vreme progovorio o ciljevima crveno-belih i novom pojačanju Nejtu Voltersu.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Šampion Srbije i regionalne košarkaške lige poražen je u petak na gostovanju Panatinaikosu u okviru 4. kola Evrolige rezultatom 70:59, a trener Dejan Radonjić ocenio je da je ekipa odigrala jako loše na obe faze igre.

"Igrali smo veoma loše na početku. I u odbrani i u napadu. Dozvolili smo mnogo lakih poena rivalu gubeći loptu nekoliko puta. Posle toga, u drugom poluvremenu smo igrali mnogo bolje u odbrani, ali samo malo bolje u napadu i to je bilo sve od nas. Čestitke Panatinaikosu" rekao je Radonjić a prenosi "Blic".

Crvena zvezda mts je nakon 20 minuta igre imala zaostatak od 21 poena uz samo 25 postignutih poena. Upitan da prokomentariše ciljeve svog tima u tekućoj sezoni Dejan Radonjić je apostrofirao značaj ABA lige.

"Imamo nekoliko mladih igrača. Oni će igrati više tokom sezone. Želimo da budemo dobri u ABA ligi, da tu osvojimo prvo mesto, kao i u domaćem šampionatu. Sada imamo i novog igrača, Nejt Voltersa, koji je odradio samo dva treninga, a evo, igrao je nekoliko minuta" kazao je Radonjić.

Trener crveno-belih izneo je očekivanja vezana za Evroligu, a nije porpustio priliku da iznese svoj stav oko Nejta Voltersa koji je na debiju postigao 8 poena i upisao 3 asistencije.

"Što se tiče Evrolige, videćemo. Cilj nam je da možemo da se nosimo sa svim evroligaškim rivalima. Videćemo šta će se desiti. Protiv Barselone smo imali tu energiju, čak i posle lošijeg prvog poluvremena, a sada smo sve započeli lošom defanzivnom igrom. Videćemo šta će biti, duga je sezona Evrolige" zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda mts narednu utakmicu igra protiv Mornara u Baru u okviru 7. kola ABA lige, a potom će na svom terenu odmeriti snage sa Baskonijom u sklopu 5. kola Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brki
Friday, 28.10.2016
23:26

Biće Nejt ko bombona...nego, kapiten je ogromno ali ogromno razočarenje! Rebića i ne računam....

avatar
Millanista 00
Saturday, 29.10.2016
01:01

Slazem se sa tobom, i prije povrede Mitrovicev kvalitet je jednostavno pao, moze bit da se to desilo od kad je postao kapiten, moraju da razmisle dalje, ili Lazica ili Simona postavit za kapitena, mozda Luku to koci i muci. A za Rebica ne znam sta da kazem, prosle sezone u nekoliko navrata me odusevio i pade i on u zaborav kao Tejic.