Radonjić prezadovoljan: "Ovo je preko očekivanja"

Autor: Beta Beta
petak 07.04.2017.
23:58
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je izuzetno ponosan svime što je njegova ekipa uradila u Evroligi ove sezone i ocenio da fokus tima mora odmah da se prebaci na finale Jadranske lige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je izuzetno ponosan svime što je njegova ekipa uradila u Evroligi ove sezone i ocenio da fokus tima mora odmah da se prebaci na finale Jadranske lige.

"Na kraju Evrolige, sumirajući sve što smo uradili kroz 30 kola, izuzetno sam zadovoljan svim onim što smo prikazali u novom formatu takmičenja koju je na našem primeru pokazao svu svoju specifičnost. Sa 16 pobeda, a mislilo se da će biti potrebno mnogo manje, nismo u plej-ofu. Na sve to, treba istaći ogromne napore kojima smo sve vreme bili izloženi. Ali, i pored njih smo na svakom meču dali maksimum i otišli daleko preko očekivanog", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda je večeras izgubila od Darušafake u Istanbul meč 30. kola i tako ostala bez četvrtfinala sa 16 pobeda. Već u ponedeljak počinje finalna serija Jadranske lige, u kojoj branilac trofeja igra protiv Cedevite.

"Iako smo pre samo dva dana igrali mnogo važan meč protiv Budućnosti, potrebno je, po ko zna koji put, ponoviti da istog trenutka moramo da prebacimo fokus na sledećeg protivnika. U ovom trenutku to je Cedevita u finalnoj seriji ABA lige koja će dati učesnika Evrolige naredne sezone. Zato je u ovom trenutku od elementarnog značaja da pokažemo snagu i zajedništvo. Siguran sam da će naši navijači, kao i svakoga puta, prepoznati važnost momenta u kome se nalazimo. A sada je to veoma lako", rekao je Radonjić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 08.04.2017
16:27

Ovo je bilo preko svih predikcija i zamisli, niko cak ni u snovima, nesto poput ovakve impresivne sezone nije ocekivao. Predikcije svih kladionica i prognozera su bile neka 15 pozicija u EL, a mi smo uradili i ostvarili mnogoo vise, i prosetali bi se do cetvrtfinala da se tim nije ispovredjivao gadno, i umor zatim pojeo ostatak tima...Veliki gospodin i odlican trener bez sumnje je Dejan Radonjic, izvukao je iz tima maksimum i prebrodio sve teske okolnosti na najbolji nacin, sa svojim strucnim stabom.. pre svega kondicioni trener Dragan Gacevic se pokazao kao majstor svog posla, i on je jedan od najzasluznijih za neverovatnja izdanja ekipe ove sezone, bez strasne fizicke spreme ne bi smo izdrzali... Ova sezona ce nas samo ojacati i doprineti nasoj stabilnijoj dominaciji koja tek krece, idemo dalje, osvojicemo sve.

avatar
Bafana
Saturday, 08.04.2017
12:52

Izgleda da samo Zvezda ima problema sa naporima i umorom

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Saturday, 08.04.2017
19:39

Па реално само Звезда и још 2/3 клуба у ЕЛ лако је играти кад знаш да ти је обезбеђена и идуће године

avatar
Bafana
Sunday, 09.04.2017
16:00

hahaahahahah ali isto tako nijedan klub iz Evrolige ne igra prvenstvo zajedno sa svojom filijalom ...oces realno da mi kazes da je vama lakse u odnosu na Fener,Efes,Darusu,Galati koji se sastaju i u prvenstvu jos medjusobno a pored toga igraju i sa Besiktasom,Tofasom,Pinarom ili naprimer Brose koji pored Evrolige mora da igra sa Bajernom,Albom,Ulmom... ili naprimer Lokomotiva Kuban, Cska,Niznji,Himki,Uniks... ili bi vam bilo lakse da igrate naprimer spansku ligu sa Barsom,Realom,Valensijom,Unikahom oni se verovatno odmaraju kad igraju medjusobno i u prvenstvu i Evroligi a vi se zamarate dosta kad morate da igrate sa raznim Karposima,Fmp,Mzt,Zadar, Mornar, Cibona ajde onda ti meni objasni kako je to vama teze.....

avatar
Bafana
Sunday, 09.04.2017
15:51

Hahaha a ne gledas da ti drugi timovi koji imaju licence igraju protiv duplo jačih ekipa izmedju utakmica Evrolige nego sto igra Zvezda u Aba ligi gde nema nijednog dostojnog protivnika .. budi realan onda i zamisli da umesto na gostovanjem u Zadru ides nna gostovanje Besiktasu i

avatar
Old_school
Saturday, 08.04.2017
11:52

Radonja, samo ti ostani, pa da i dogodine uzivamo...

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 08.04.2017
09:01

na početku sezone mislio sam da će CZT biti 10 ili 11,... Kako je sezona odmicala mislio sam da će uspeti da se domognu 7 ili 8. mesta jer su imali nikada slabije Barselonu i Makabi, očekivao sam više od Milana, ali dobro... Mislim da će CZT bez problema pobediti Cedevitu ali mislim da će sledeće sezone biti teže uspeti nego ove, jer kako se piše odlazi dosta važnih igrača, na prvom mestu Jović

avatar
Bafana
Saturday, 08.04.2017
01:58

Kako moze da bude zadovoljan kad nisu ni prvi krug prošli a imali su sve u svojim rukama jos i ranije ...

avatar
3x3
Saturday, 08.04.2017
00:20

Nemam zelju da citam ovu vest, samo sam procitao naslov. Izjaviti da si prezadovoljan u trenutku kada si ispao, to je sramota i kukavicka izjava i kraj, tacka, nema dalje!

avatar
corona_light
Monday, 10.04.2017
11:17

Ti mora da si jedan od ovih 12 iz tvog nickname-a...