Radonjić presrećan, ali naglašava: ''Važno je šta će biti u maju!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.10.2014.
22:04
Izvor: Beta

Posle velike pobede njegovog tima nad Valensijom, trener Zvezde Dejan Radonjić bio je vidno zadovboljan, ali pokušava da stiša bilo kakvu euforiju, jer je za to prerano.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši odlično odigrali večerašnju utakmicu protiv Valensije u Evroligi, ali da im zbog toga ne treba stvarati pritisak.

"Napravili smo dobar ambijent da protiv kvalitetnog protivnika pružimo otpor, a ako se stvari na parketu budu tako odvijale i da krenemo da diktiramo tempo. Odigrali smo odličan meč u kome smo gradili rezultat i veliko je zadovoljstvo pobediti protivnika koji je ravnopravan sa Realom i Barselonom u španiji. Ovo je velika pobeda ali već se okrećemo utakmici protiv Budućnosti u Jadranskoj ligi", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

Košarkaši Zvezde pobedili su u Beogradskoj areni Valensiju sa 76:63, u trećem kolu Grupe D u Evroligi i ostvarili drugu pobedu. španski tim pretrpeo je sva tri poraza.

Radonjić je podsetio da je Zvezda prošle nedelje imala veoma naporan put do Litvanije, gde je izgubila od Neptunasa, da se namučila i "da nije bilo tako, sad bismo mogli da se pričamo o trećoj pobedi".

Na pitanje koliko je zadovoljan igrom, pošto je prva utakmica u Evroligi dobijena ubedljivo, Radonjić je rekao da je zadovoljan ali da ne želi da opterećuje ekipu.

"Zadovoljstvo je prisutno, ne samo zbog pobede već i zbog igre, ali stvarno ne treba da ulazimo u fazu opterećivanja i stavljamo igračima omču za vrat u mesecu koji je realno nebitan. Biće oslacija, biće i loših igara, ali ne treba ni od toga praviti dramatiku. Važno će biti kako igramo u maju", rekao je Radonjić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke