Radonjić pred Zadar: ''Da nastavimo sa fantastičnim rezultatima!''

Autor: Beta Beta
nedelja 18.01.2015.
15:03
Izvor: Beta

Posle trćeg uzastopnog poraza u Top 16 fazi Evrolige, Zvezda se okreće obavezama u regionalnom takmičenju, gde je od početka sezone nanizala 17 pobeda. Sledi duel sa Zadranima...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je za njegovu ekipu bitno da se uzdigne posle poraza od Galatasaraja u Evroligi i da pokuša da nastavi seriju trijufma u regionalnoj Jadranskoj ligi.

"Nije nam prijao poraz od Galatasaraj, nijedan poraz nam nije drag. Posle Galatasaraja treba iskoristiti momenat da uradimo neke stvari, kojim bismo podigli nivo igre i nastavimo sa fantastičnim rezultatima u regionalnim okvirima. Moramo da gradimo ono što je bitno - da budemo još bolji", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda je u petak poražena od Galatasaraja sa 65:74 u utakmici trećeg kola Grupe E Top 16 faze Evrolige, a Radonjić je ocenio da ekipa treba da izvuče pokue iz tog meča.

"Iz tog meča treba dobrom analizom da izvučemo stvari kako bismo nešto promenili na bolje, da bismo igrali na nivou na kojem smo bili nekoliko meseci unazad", kazao je on.

Crveno-beli će sutra dočekati Zadar u 18. kolu Jadranske lige, a Radonjić je ocenio da je hrvatski tim u "odličnoj formi".

"U goste nam dolazi nam Zadar, ekipa koja je sastavljena od iskusnih i mladih, talentovanih igrača. U poslednjih sedam mečeva Zadar ima šest pobeda i ovaj meč dočekuju u najboljem ambijentu. Savladali su Cedevitu, Partizan i Cibonu i sigurno je da su u sjajnoj su formi. Ali, mi želimo da slavimo i osvojimo nove bodove", kazao je Radonjić.

Utakmica između Crvene zvezde i Zadra igraće se sutra u 20.30 u Hali Pionir.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke