Radonjić pred Real - Šta će biti sa Bobijem?

Autor: Beta Beta
utorak 24.02.2015.
13:33
Izvor: Beta

U najavi utakmice sa madridskim Realom u Evroligi, trener Crvene zvezde Telekom je prokomentarisao i jučerašnje informacije o interesovanju Barselone za centra Bobana Marjanovića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovi košarkaši žele da protiv Reala u Madridu, u osmom kolu faze Top 16 Evroigem odigraju najbolje što mogu, ali da "znaju s kim se sastaju".

"Oni su jedni od favorita za osvajanje Evrolige, već su pokazali koliko su jak tim. Idemo da odigramo najbolje što možemo, znamo protiv koga igramo i šta možemo da očekujemo, sve je jasno. Hoćemo da ovo iskoristimo na najbolji mogući način i spremimo se za težak period", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Zvezda je u nedelju osvojila Kup Radivoja Koraća, pobedivši u neizvesnom finalu Mega Leks. To je crveno-belima bio treći uzastopni trofej u kupu, a ekipa je na ovom završnom turniru odigrala tri utakmice za 48 sati.

"Treba da se završi sa pričom o Kupu, pošto nas čeka težak raspored, koji želim da prođe najbolje moguće. Idemo u goste Realu i Partizanu, pa nam dolazi Makabi. Gledaćemo da to prođe na najbolji mogući način da bi se ekipa spremila za ono najvažnije, a to je polufinale plej-ofa Jadranske lige", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je kazao da je tim opterećen i umoran, ali i zadovoljan dosadašnjim učinkom.

"Ekipa je opterećena i umorna. Nije u pitanju samo turnir u Nišu, mi smo do sada odigrali 42 utakmice u kratkom roku. Zadovoljni smo uspehom u Nišu i time što smo ispunili rezultatske rezultate do sada - prvo mesto u ligaškom delu ABA i plasman u Top 16 Evrolige", rekao je Radonjić.

On je kazao da je zdravstvena situacija u timu dobra i da jedino Branko Lazić ima probleme, tako da će možda propustiti meč sa Realom.

U španskim medijima pojavila se informacija koja se brzo proširila i po domaćim, a to je da Barselona želi da angažuje centra Bobana Marjanovića.

marjanovic

"Ne znam da li je to tačno, ali me to ne iznenađuje. To je samo potvrda onoga šta je Zvezda uradila i kako je igrala ove i prošle sezone u Evroligi. Treba očekivati još takvih ponuda", rekao je Radonjić.

Zvezda u Madrid putuje sutra rano ujutru čarter letom. Utakmica je na programu u četvrtak u 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
don.mile1986
Tuesday, 24.02.2015
14:40

koliko iznosi ta ponuda ? ... ko ne zna , ja cu da mu kazem ... iznosi 0 evra jer ce otici bez obestecenja ... a kome jos treba prihod od transfera kada ima SNS na vlasti ?