Radonjić potencira značaj poslednja dva kola

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.05.2017.
17:01
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić kazao je da će poslednje dve utakmice ligaškog dela prvenstva imati veliki značaj za njegovu ekipu zbog skorog početka plej-ofa.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s lako je izašao na kraj sa Vršcem i slavio sa ubedljivim 80:55 u okviru 12. kola Mozzart Superlige Srbije.

Nakon duela u hali "Aleksandar Nikolić" trener Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić govorio je o tome koliko je značajno da njegov tim do kraja ligaškog dela prvenstva nastavi da podiže nivo igre.

"Ostala su nam još 2 kola i smatram da je jako bitno da uradimo sve kako bi spremni dočekali početak plej-ofa. To nije jednostavno nakon 77 utakmica" rekao je Radonjić.

Crveno-beli u poslednja dva kola igraju protiv Borca i Dinamika, a u slučaju da ostvare obe pobede u plej-of će sa prve pozicije na tabeli.

"Svestan sam problematike sa povredam, ali bez obzira na sve, sa dovoljno inspiracije da u ovih nekoliko dana svi damo puni doprinos, da budemo mnogo bolji nego što smo sada u plej-ofu. Kroz ovaj meč mogu da kažem da ima momenata koji ukazuju na to" dodao je Radonjić.

Sledeću utakmicu crveno-beli igraju na svom terenu, dok će u poslednjem kolu na megdan Dinamiku u hali na Dorćolu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke