Radonjić: "Postoji razlog zašto smo favoriti"

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.02.2015.
14:29
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić smatra da postoje opravdani razlozi za to što se njegova ekipa smatra favoritom u nacionalnom Kupu, dodavši da će njegov tim biti oslabljen u Nišu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je danas da je "sasvim priprodno" što je njegova ekipa favorit na predstojećem završnom turniru "Kupa Radivoja Koraća" u Nišu.

"Igre koje smo pružili do sada su nas stavile u ulogu favorita, što je sasvim prirodno, i normalno da postoji zadovoljstvo što smo tako izgledali od početka sezone. Nadam se da ćemo tako i nastaviti", rekao je Radonjić.

Zvezda će u petak od 21.00 igrati u Nišu protiv Konstantina u četvrtfinalu "Kupa Radivoja Koraća".

"Idemo tamo da uradimo dobar posao i što zdraviji i spremniji da dočekamo rivala u polufinalu. Očekujemo da opravdamo ulogu favorita i pobedimo Konstantin", kazao je Radonjić.

Radonjić je rekao da veruje da će njegova ekipa igrati u finalu nacionalnog kupa.

"Sve ekipe imaju ambicije u Kupu. U 40 minuta sve može da se dogodi. Verujem da ćemo ipak i nakon polufinala nastaviti takmičenje", kazao je Radonjić.

On je naveo da njegova ekipa i dalje ima velikih problema, s obzirom na to da se posle Nemanje Dangubića i Stefana Jovića lakše povredio i Branko Lazić.

Trener Zvezde je istakao da tokom završnog turnira u Nišu očekuje "praznik košarke".

"Najviše bih voleo da ta četiri dana budu praznik košarke i da se svi na taj način ophodimo. Da se uživa u košarci, da se na terenu vidi ko je bolji, da se čestita osvajaču. Voleo bih da sve protekne na najvišem nivou", rekao je Radonjić.

Takmičenje u "Kupu Radivoja Koraća" počinje u četvrtak duelom Metalca i Vršca od 17 sati. Druga četvrtfinalna utakmica između Partizana i Vojvodine počinje od 21 sat. Osim Zvezde i Konstantina u petak igraju još Mega Leks - FMP (17.00).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke