Radonjić posle derbija: "Važna pobeda pred seriju teških utakmica"

Autor: Beta Beta
utorak 08.11.2016.
00:05
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je njegova ekipa ostvarila veoma važnu pobedu protiv Partizana i dodao da je pred crveno-belima nova serija teških utakmica.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

"Čestitke igračima na novim bodovima. Gradili smo utakmicu, iako su oni uspevali u startu da drže kontrolu rezultata, imali su dobar napad, ali mi smo gradili igru i rezultat sve vreme. Ono čime ne bih mogao da budem zadovoljan je poslednjem četvrtinom, dozvolili smo sebi luksuz da nam se približe, ali smo na kraju uspeli da iznesemo i dodjemo do prve pobede protiv Partizana, veoma važne za nas", rekao je Radonjić.

Zvezda je večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić" pobedila Partizan sa 83:72 u osmom kolu Jadranske lige i tako zadržala maksimalan učinak u regionalnom takmičenju.

"Ovo je važna pobeda za nas, ne samo zato što je derbi i zato što znači svakom navijaču, važne zbog činjenice da nam sledi jako težak ritam o kom ćete tek imati priliku da slušate. Već sam dosta pričao o tome, ali ćemo tek videti kakav će uticaj imati na našu igru, a ja sam nadam da ćemo uspeti da prevazidjemo sve na zadovoljavajući način. Juče sam gledao raspored i nisam siguran da ćemo sve stići da odigramo, a moramo", rekao je Radonjić.

On je dodao da je zadovoljan što je dvorana "Aleksandar Nikolić" bila ispunjena gotovo do poslednje mesta.

"Veoma sam zadovoljan kada sam ušao u salu i video da je ambijent dobar, osetilo se da je pozitivan impuls tu. Jako je bitno da kada igramo protiv Partizana da smo svi zajedno tu i da budemo dobri", kazao je Radonjić. 

Trener je kazao da se novi plejmejker Nejt Volters polako uklapa, ali da nije u pitanju broj provedenih dana u timu, nego broj treninga. Radonjić je kazao da se ekipa i dalje trudi da pronadje "optimalno rešenje" na mestu centra, ali je naglasio da je "u ovoj Zvezdi" bitan tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 08.11.2016
15:50

Treba si da pustis malo Simanica da igra. Sinoc je bila prava prilika za to. Mali je vrhunski talenat.

avatar
Tuesday, 08.11.2016
13:02

Bolje je da ste pobedili Baskoniju a izgubili od Partizana. Ne interesuju me klubovi, koji koriste medjunarodno takmicenje za trening ili trgovinu, a od takmicenja im je samo bitna pobeda nad vecitim rivalom.