Radonjić: "Poremetila nas je Lazićeva povreda"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.09.2014.
13:12
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić izneo je svoje viđenje do sada urađenog na pripremama i konstatovao da je opšti utisak pokvarila povreda Branka Lazića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nakon bazičnog dela priprema koji je obavljen na Zlatiboru košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavili su sa radom u Beogradu.

Već na prvom trening susretu igranom sa rumunskim Asesoftom povredu je doživeo Branko Lazić zbog čega je trener Dejan Radonjić ocenio da opšti utisak do sada obavljenog nije na zadovoljavajućem nivou.

"Odlično smo radili tokom priprema na Zlatiboru, a sa takvim pristupom nastavili smo u Beogradu. Ipak, opšti utisak dosadašnjeg rada poremetila je povreda Branka Lazića. Njemu predstoji pauza od četiri nedelje, ali će ipak biti u prilici da održava kondiciju i radi po specijalnom programu, jer je u pitanju povreda ruke" rekao je Radonjić.

Branko Lazić doživeo je prelom prsta a imajući u vidu da Radonjiću nisu na raspolaganju reprezentativci Jaka Blažič i Nikola Kalinić postoji problem zbog nedostatka igrača na spoljnim pozicijama.

"Postepeno u trening uvodimo Markusa Vilijamsa, jer nije fizički adekvatno spreman. Nemanja Dangubić još ne radi sa ekipom, a nadam se da će sledeće sedmice početi sa košarkaškim teninzima. S obzirom na peh koji je imao Branko Lazić i činjenicu da Blažič i Kalinić još imaju obaveze u svojim reprezentacijama, imamo manjak igrača na spoljnim pozicijama što predstavlja problem. Ipak, trudimo se da svaki dan i svaki trening iskoristimo na najbolji mogući način" zaključio je Radonjić.

Košarkaše Crvene zvezde Telekom u subotu očekuje još jedna kontrolna utakmica a ovoga puta protivnik će biti čačanski Borac. Utakmica je na programu u subotu ali će biti zatvorenog karaktera.

Već od 12. septembra crveno-beli ulaze u ritam odigravanja ozbiljnih kontrolnih utakmica pošto sledi turnir i francuskom Miluzu gde će, pored Zvezde, igrati još Panatinaikos, Bajern i Strazbur.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke