Radonjić: "Poraz - pouka"

Autor: Beta Beta
petak 02.01.2015.
22:17
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde svestan kvaliteta rivala, njegov tim daće maksimum, ali treba i da uživa u prilici da igra sa najboljim evropskim ekipama...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjcih rekao je da se njegova ekipa do kraja borila u večerašnjoj utakmici i porazu protiv Real Madrida u Evroligi i da će izvući pouke iz svojih grešaka.

"Borili smo se do kraja, ali mi se nikada ne predajemo bez obzira na to što nismo mnogo puta bili u ovakvim situacijama. Kada se razmisli protiv koga smo igrali, prirodno je da se dešavaju greške, ali mi iz njih možemo mnogo da naučimo", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradskoj areni od Real Madrida sa 72:79, u utakmici prvog kola Grupe E Top 16 faze u Evroligi.

"Ambijent je bio odličan, što se i očekivalo, jer nam je došao Real, klub sa maksimalnim ambicijama. Dobro smo počeli, igrali dobro odbranu i odlično se držali, iako je bilo situacija u napadu koje smo morali bolje da rešavamo", rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih ocenio je da je Real najbolji tim protiv kojeg je Crvena zvezda do sada igrala u Evroligi.

"Bilo je naših grešaka, ali kvalitet, iskustvo i moć Real Madrida su evidentni", istakao je on.

Prema njegovim rečima, Zvezdi je potrebno još takvih utakmica kako bi nervoza igrača bila manja.

"Nema više slabih timova, trudićemo se da u svakoj utakmici damo maksimum, ali treba malo i da uživamo u onome što imamo", kazao je Radonjić.

Zvezda je u večerašnjoj utakmici imala 14 izgubljenih lopti, a novinare je zanimalo zbog čega su njegovi igrači bili nervozni i gubili lopte.

"Četrnaest izgubljenih lopti protiv Reala je izuzetno malo, realno", rekao je Radonjić uz osmeh.

U sledećem kolu, 8. januara, Zvezda će igrati u Tel Avivu protiv Makabija, a Real u Madridu protiv Galatasaraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke