Radonjić: "Pokušaćemo da odigramo dobar meč u Barseloni"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.03.2017.
19:18
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Strateg Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić kazao je da će njegova ekipa pokušati da odigra dobro u Barseloni iako je imala premalo vremena da se pripremi za taj meč.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Manje od 24 časa prošlo je od završetka utakmice 27. kola Evrolige između Crvene zvezde mt:s i Olimpijakosa, a košarkaši srpskog tima već su otputovali na megdan Barseloni.

Trener aktuelnog šampiona Srbije Dejan Radonjić istakao je da zbog ogromne potrošnje u sinoćnjem meču i već poznatih problema sa povredama njegovi izabranici nisu imali vremena da se pripreme za duel sa Barselonom.

"Posle iscrpljujućeg meča sa Olimpijakosom, sledi nam novi težak duel sa Barselonom. Moram da se osvrnem na prethodni meč  koji bio izuzetni zahtevan za tim. Imamo malo vremena da se spremimo na najbolji mogući način, i pored činjenice da ćemo jedan veliki deo tog vremena provesti u putu ka Barseloni" rekao je Radonjić.

Ekipa Crvene zvezde mt:s u četvrtak je odradila trening u dvorani "Aleksandar Nikolić", a na dan utakmice igrači će imati prilike da tokom prepodneva osete obruče u "Blaugrani".

"Domaći tim, koji nas očekuje, ima veliki kvalitet, odlične igrače, ali činjenica i da su imali puno problema sa povredama. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i odigramo dobar meč u Barseloni" dodao je Radonjić.

Poslednja informacija iz tabora Crvene zvezde mt:s glasi da je Stefan Jović otputovao sa ekipom za Barselonu, ali da nije poznato hoće li plejmejker biti u mogućnosti da pomogne ekipi.

Utakmica 28. kola Evrolige između Barselone i Crvene zvezde mt:s na programu je u petak od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke