Radonjić: "Pokazali smo pobednički karakter"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.11.2014.
20:36
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić pohvalio je karakter svojih izabranika nakon pobede nad Solnokom u okviru sedmog kola ABA lige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su u nedelju sedmu uzastopnu pobedu u ABA ligi a trijumf nad Solnokom dobija na značaju kada se uzme u obzir činjenica da je manje od 48 sati pre tog meča pretrpljen poraz od Olimpijakosa.

Vicešampion Srbije savladao je mađarski sastav rezultatom 65:89 a trener Dejan Radonjić izjavio je posle utakmice da je njegova ekipa pokazala karakter pobednika.

"Kontrolisali smo igru svih 40 minuta. Igrači su bili veoma umorni posle naporne utakmice protiv Olimpijakosa i dugog putovanja do Mađarske. Takođe, imali smo samo jedan dan da se pripremimo duel za Solnokom, ali smo pokazali da smo jak tim sa pobedničkim karakterom" rekao je Radonjić.

Trener Crvene zvezde Telekom nije propustio priliku da se zahvali navijačima koji su u nedelju doputovali u Solnok kako bi bodrili crveno-bele.

"Želim da se zahvalim našim navijačima koji su došli ovde iz Beograda i motivisali tim" poručio je trener Crvene zvezde Telekom.

Ekipa Dejana Radonjića posle sedam odigranih utakmica ima maksimalan skor i drži lidersku poziciju na tabeli regionalne lige.

Narednu utakmicu u ABA ligi Crvena zvezda Telekom igra u hali "Pionir" protiv Krke iz Novog Mesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke