Radonjić: "Poen po poen - pobeda, korak po korak - titula"

Autor: Beta Beta
subota 13.06.2015.
00:15
Izvor: Beta

Strateg viceprvaka Srbije Dejan Radonjić kazao je da će Crvena zvezda Telekom na sportski način pokušati da osvoji titulu i da će ka tom cilju ići korak po korak bez potcenjivanja rivala.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši večeras bili na nivou na kome su igrali cele sezone i kazao je da će tim do kraja plej-of serije protiv Partizana ići meč po meč i da će sportski osvojiti titulu.

"Posle mnogo odigranih utakmica počeo je taj dugo očekivani plej-of i završetak sezone. Hteli smo da posle maksimalne potrošnje budemo na nivou na kome smo gradili rezultat. Znali smo da prošli meč protiv Partizana nije ono kako smo igrali tokom sezone. Partizan je večeras bio dobar, a Milan Mačvan odličan. Gradili smo rezultat poen po poen i došli do pobede", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Zvezda je večeras pobedila sa 78:64 i tako povela sa 1:0 finalu plej-ofa Superlige.

"Naravno da je dobro što smo u pozitivnom ambijentu, ali itekako dobro znamo da nije gotovo. Imamo iskustva i od porošle sezone, a i ove. Za par dana nas čeka novi težak duel. Sigurno smo da će Partizan da bude dobar i da će pokušati da iskoristi svoj veliki kvalitet pred navijačima. Mi naravno nastavaljamo. Neće biti lako, znamo da je Partizan veliki preotivnik i, da ponovim, igramo protiv jedinog prvaka države, i to je dodatni motiv da se desi promena", rekao je Radonjić.

"Igraćemo sportski, kao i cele sezone, i ko na kraju bude bolji da mu se čestita i da tako završimo sezonu", dodao je trener Zvezde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Monday, 15.06.2015
15:06

Istina. Nadam se samo da danas Vujošević neće izazvati neke ozbiljnije incidente, jer je već počeo izjavama da priprema teren, a poznato je kako ne zna sportski da podnese i prizna poraz. Nedavno se i sam potukao posle poraza, videli smo u direktnom TV prenosu.

avatar
mclaud kg
Saturday, 13.06.2015
19:16

Gospodin Radonjic,svaka ti je ka Njegoseva.Nema sta covek je emancipovan,profesionalan,racionalan,realan.A ne kao komsiluk,koji na svaku sudijsku odluku kuka,provocira,pokusava zastrasivanjem da pridobije arbitre.Sportski priznajte poraz,nije jos gotovo,ima da se igra.Ko bude bolji podicice pehar kraj price.Nego ce da boli ako vezda digne i treci pehar u vis ove sezone..

avatar
Saturday, 13.06.2015
12:03

Sudijska greška po sudijska greška, krađa po krađa, pehar!

avatar
Saturday, 13.06.2015
12:36

Zamisli da je Bobi više igrao :-)

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 13.06.2015
14:09

Znamo da si navikao da sudijska greska po sudijska greska,ili tuca po tuca pa vama titula,ali odvnikni se bolje za tebe sto pre,sad se igra prava kosarka

avatar
DelijaRS
Saturday, 13.06.2015
00:42
avatar
Dakijev psihijatar
Saturday, 13.06.2015
00:38