Radonjić: "Počastvovan sam nagradom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.03.2015.
16:29
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić čestitao je rođendan crveno-beloj porodici i zahvalio se na specijalnoj nagradi koja mu je uručena u sredu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Sportsko društvo Crvena zvezda u sredu slavi 70. rođendan a proslava je iskorišćena da najboljim pojedincima budu uručene zaslužene nagrade.

Svečanosti na stadionu "Rajko Mitić" prisustvovali su predstavnici svih sportskih klubova, brojni sportisti i prijatelji kluba, a sala Medija centra na stadionu je bila premala da primi sve goste.

Osim uobičajenih priznanja u sredu je dodeljeno i pet specijalnih, a jedna od tih je otišla u ruke trenera KK Crvena zvezda Telekom Dejana Radonjića.

"Zaista sam počastvovan ovom nagradom koja je u isto vreme veliki podstrek, ali i obaveza za mene da opravdam ukazano poverenje. Zvezdi želim još mnogo uspeha i trofeja u budućnosti, a lično ću se potruditi da kao trener košarkaša tome doprinesem" poručio je Radonjić.

Crveno-beli košarkaši osvojili su dva trofeja u nacionalnom Kupu pod vođstvom Dejana Radonjića, igrali su u polufinalu prošlosezonskog Evrokupa i domogli se TOP 16 faze Evrolige u tekućoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 04.03.2015
17:46

KK Crvena zvezda Telekom nije član SD Crvena zvezda ali kad nemate nijednog trenera koji zaslužuje nagradu onda morate da date nagradu treneru KK Crvena zvezda Telekom.

avatar
Wednesday, 04.03.2015
17:54

Sve si Zvezdine vesti pročitao do sad, hahahhahahaa

avatar
Wednesday, 04.03.2015
18:00

daj sta das :) ... ipak je to istorijski uspeh u njihovoj trogodisnjoj tradiciji

avatar
Wednesday, 04.03.2015
17:58

vesti su ovde da bi ih citali , bez obzira za ko za koga navija ...