Radonjić: "Pobedili smo sami sebe"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.06.2014.
23:03
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić razočarano je konstatovao posle trećeg poraza u finalnoj seriji domaćeg plej-ofa da su njegovi izabranici večeras savladali sami sebe.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nisu uspeli da prekinu 13 godina dugu dominaciju Partizana u domaćem šampionatu, pošto su u četvrtom susretu finalne serije plej-ofa izgubili nakon produžetka.

"Partizan je imao prednost domaćeg terena pred start i to smo dobro znali. Seriju smo otvorili odlično, ali je taj drugi meč bio loš. Uticalo je negativno na nas i ono što se dešavalo u prvoj utakmici, kao i sada" rekao je Radonjić.

Zvezda je pet minuta pre kraja imala prednost od sedam poena ali su njeni igrači, pre svega Dženkins i Blažič, greškama vratili crno-bele u igru a posle produžetka Partizan je potvrdio trijumf i dominaciju.

"Imali smo sve u svojim rukama, ali smo sami sebe pobedili. I Večeras smo pokazali da smo dobro radili, nije se možda očekivalo, ali su nas koštala poslednja dva minuta u kojima je bilo mnogo grešaka" konstatova je Radonjić posle utakmice za RTS.

Crvena zvezda Telekom bi uprkos samo jednom osvojenom trofeju u minuloj sezoni, onom u "Kupu Radivoja Koraća" trebalo da nastupi u grupnoj fazi Evrolige jer je u ligaškom delu Regionalnog takmičenja osvojila prvo mesto a Cibona je odustala od elitnog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke