Radonjić: "Paklen ritam otežava posao"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.10.2015.
19:01
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je će njegova ekipa ozbiljno shvatiti šampiona Slovenije iako pakleni ritam predstavlja ozbiljan problem za igrače.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion regionalne košarkaške lige nastavlja borbu za odbranu trofeja utakmicom četvrtog kola protiv šampiona Slovenije koji predstavlja najprijatnije iznenađenje na startu nove sezone.

Tajfun Šentjur u Beograd dolazi sa skorom 2-1, a lako je moglo da se dogodi da Slovenci u srpsku prestonicu doputuju sa maksimalnim učinkom pošto ih je od pobede nad Cibonom delila jedna lopta.

"Tajfun je najprijatnije iznenađenje u ova tri kola. Pobedili su dva meča, treći u Zagrebu izgubili su protiv Cibone, iako su imali šut za pobedu, što znači da je lako moglo da se dogodi da stignu u Beograd sa skorom 3-0" rekao je Dejan Radonjić.

Crveno-beli su na prva tri meča ostvarili tri trijumfa ali zbog problema sa povredama ritam odigravanja utakmica pravi ozbiljan problem ekipi Dejana Radonjića.

"Ovaj paklen ritam nam sigurno otežava posao, ali želimo nove bodove, i zato pozivam navijače da dođu u što većem broju u 'Pionir'" dodao je Radonjić.

Karte za sutrašnju utakmicu moći će da se kupe na blagajnama hale "Pionir" po cenama u rasponu od 400 do 5000 dinara.

Utakmica četvrtog kola regionalne ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Tajfuna zakazana je za četvrtak, 8. oktobar od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke