Radonjić: "Ovo je pobeda za našeg Marka"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.11.2014.
10:16
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić posvetio je trijumf nad Cedevitom tragično stradalom Marku Ivkoviću.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije nastavio je seriju pobeda u regionalnoj košarkaškoj ligi u derbiju 9. kola protiv Cedevite.

U utakmici kojoj je prethodila tragedija u Istanbulu pitanje pobednika rešavano je u neizvesnoj završnici a trener Dejan Radonjić trijumf je posvetio ubijenom navijaču Marku Ivkoviću.

"Ovu pobedu posvećujemo našem Marku" počeo je Dejan Radonjić.

Marko Ivković Jagoda ubijen je u petak pre evroligaške utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde Telekom a pre sinoćnjeg derbija u Zagrebu akteri su mu odali poslednju poštu minutom ćutanja i pozivom na zaustavljanje nasilja.

"Došli smo iz Istanbula posle dosta teškog meča sa dva produžetaka, ali i događaja koji nas je sve izuzetno pogodio. To nam je odvuklo svu pažnju, jednostavno nismo mogli da se koncentrišemo na meč u meri u kojoj je to potrebno" istakao je Radonjić.

Što se tiče same utakmice, Zvezda je slavila rezultatom 87:88 u neizvesnoj završnici i zahvaljujući odličnom Jaki Blažiču.

"Pokušali smo da se spremimo najbolje što je moguće, s obzirom na situaciju. Samim tim, očekivao sam oscilacije i pokušao da ih smanjim na najmanju moguću meru. Bila je prisutna i nervoza. Na kraju smo slavili, došli do bodova, ali i dalje sve je to..." ostao je nedorečen trener Crvene zvezde Telekom.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom zauzimaju lidersku poziciju na tabeli sa maksimalnim učinkom od 9 pobeda a narednu utakmicu u ABA ligi igraju protiv gradskog rivala Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke