Radonjić oprezan: ''Ima još mnogo da se igra''

Autor: Beta Beta
utorak 25.04.2017.
23:15
Izvor: Beta

Nema euforije kod Zvezdinog trenera posle nove pobede nad Partizanom.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da mu je drago što je njegova ekipa pobedila "večitog" rivala Partizan, kao i da je to bio cilj.

"Zadovoljan sam pobedom. U danu pred meč sam tekao da je ovaj duel bitan i u rezultatskom smislu, ali svi dobro znamo dobro šta znači meč između Zvezde i Partizan. Uspeli smo da savladamo Partizan i dođemo do drage pobede. To smo večeras uspeli da osetimo", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda pobedila je večeras Partizan sa 85:74 u drugom kolu Super lige Srbije i tako izbila na prvo mesto domaćeg prvenstva.

"Idemo dalje, ima još mnogo da se igra. Pogotovo za nas, koji smo u ovo ušli iz malo druge situacije. U principu uspeli smo u nekom trenutku da dođemo do razlike, koja nema je donela neki mir.

Primili smo dve trojke kada je bila bojazan da utakmica može da ode u drugom smeru, ali i to smo uspeli da iznesemo. Ja bih ipak sačekao da prođe malo vremena, da pokušamo da dobrim igrama ostvarimo ono što nam je potrebno. Nama je bila ideja da pobedimo i dođemo do bodova. To smo i ostvarili",
rekao je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke