Radonjić opominje: ''Oprezno u Valjevu!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.12.2014.
16:08
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Zvezdine košarkaše u ponedeljak očekuje novo gostovanje, ovog puta u ABA ligi protiv Metalca, a trener Dejan Radonjić naglašava da je neophodan maksimalan pristup njegovih igrača u ovom meču.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Posle velikog uspeha u Evroligi i plasmana Zvezde među 16 najboljih ekipa, crveno-bele u ponedeljak očekuje gostovanje u Valjevu, protiv sve bolje ekipe Metalca.

Ovaj meč je na današnjoj konferenciji za novinare najavio trener Zvezde Dejan Radonjić, koji je upozorio da su njegovi igrači ''ispražnjeni'' utakmicom u Valensiji, ali se nada maksimalnom pristupu i borbenosti i protiv Valjevaca.

''Metalac je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka ABA lige. Radi se o zaista izvanrednom projektu. Ekipa poseduje jako mnogo potencijala i izvrsno je vođena sa klupe.

Znamo da nas u Valjevu sigurno očekuje puna hala, ali nadam se da ćemo i mi imati podršku naših navijača. Očekujem da i protiv Metalca odigramo kvalitetan meč. Moramo da budemo jako oprezni, jer će igrači Metalca biti jako motivisani i sigurno će dati sve od sebe da nas savladaju. Zato moramo da ponovimo borbenost i agresivnost iz prethodnih mečeva i zadržimo maksimalan nivo koncentracije tokom svih 40 minuta'',
izjavio je Radonjić, a prenosi klupski sajt.

On je takođe potvrdio da će oporavljeni Stefan Jović biti u ekipi, ali nije mogao da kaže i da li će igrati protiv Metalca.

''On će biti u timu, ali na dan utakmice ćemo odlučiti da li ćemo biti u mogućnosti da ga koristimo'', zaključio je Radonjić.

Utakmica između Metalca i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 20:30h.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 07.12.2014
17:10

omiljena pesma navijaca KKFMPCZV ... "sto me sada trazis pored njih toliko , gde si bila kad sam bio niko" ... hahahahahahaha

avatar
Milutin Bojović
Sunday, 07.12.2014
19:26

A vaša:,, što me sad ne tražiš kad sam niko, gde si bila kad sam bio neko".

avatar
Sunday, 07.12.2014
23:33

cekaj , nemas nesto originalnije ?