Radonjić opominje: ''Olimpija se pojačala''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.01.2016.
10:51
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras gostuju u Ljubljani, gde će pokušati da prekinuo seriju od tri uzastopna poraza, računajući i evroligaške mečeve.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Posle nesrećnih poraza od Efesa u Istanbulu i Cedevite u ''Pioniru'', crveno-beli su u petak pretrpeli i jedan od najubedljivijih neuspeha od početka sezone, i to od Fenerbahčea, rezultatom 88-65.

Zbog toga, kao i činjenice da je juče Cedevita poražena od Budućnosti, Zvezda večeras ima imperativ pobede u Ljubljani, kako bi prekinula ovaj niz loših rezultata, ali i kako bi povratila izglede za osvajanje drugog mesta uoči plej-ofa u ABA ligi.

Najavljujući večerašnji meč koji počinje u 17 časova, trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić upozorava na kvalitet domaćina i njegovo najnovije pojačanje. Ipak, Zvezdin cilj se zna - pobeda.

"Olimpija se pojačala, nekoliko dana pred naš meč stigao je iskusni Dvejn Robinson. Plasmanom u drugi krug Evrokupa napravili su fenomenalan rezultat i pokazali kvalitet. U trenutku kada su nas pobedili igrali su jako dobro, posle toga su ušli u probleme sa povredama i bili bez nekih nosilaca igre.

Zbog toga trenutno imaju manji broj pobeda nego što to po kvalitetu zaslužuju. Sada je ekipa Olimpije opet kompletna.

Ali, to ne menja naše ambicije. Želimo pobedu, ali i da odigramo kvalitetan meč, kako bi cele ekipa išla napred. Odnosno, da iz meča rastemo, i da što pre dođemo do maksimalne snage tima"
, izjavio je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke