Radonjić: "Odlični samo jedno poluvreme"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.12.2015.
12:16
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić čestitao je Fenerbahčeu na zasluženoj pobedi i istakao da je njegova ekipa bila odlična ali samo na početku utakmice.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak su pretrpeli peti poraz u Evroligi, pošto su u Istanbulu izgubili od Fenerbahčea rezultatom 79:61.

Trener šampiona Srbije Dejan Radonjić čestitao je ekipi Željka Obradovića na pobedi i istakao da je njegova ekipa prikazala odličnu igru, ali samo na početku meča.

"Čestitke Fenerbahčeu na pobedi, želim im sve najbolje u nastavku takmičenja. Dobro smo otvorili utakmicu, rekao bih da smo bili odlični u prvom poluvremenu. U završnici druge četvrtine smo napravili mnogo grešaka i omogućili Feneru da demonstrira kvalitet" kazao je Radonjić.

Crveno-beli su posle prvoj poluvremena imali rezultatski egal u Istanbulu ali je domaćin prelomio meč na početku treće četvrtine.

"Na početku drugog poluvremena Fenerbahče je uhvatio zamajac, pokušali smo da se vratimo u igru i imali svoje šanse za to ali je domaćin u poslednjoj četvrtini prelomio meč u svoju korist" zaključio je Radonjić.

Šampion Srbije u poslednjem kolu grupe "A" igra protiv Bajerna u Beogradu i ukoliko savlada ekipu Svetislava Pešića plasiraće se u TOP 16 fazu Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marecareee
Saturday, 12.12.2015
13:43

Idemo da zgazimo Bayern u hramu košarke i zapušimo usta svima!

avatar
Saturday, 12.12.2015
16:16

kakav je to hram kosarke u klubu koji postoji 3 godine ?

avatar
marecareee
Tuesday, 22.12.2015
15:40

Pogledaj na zvanicnom sajtu Evrolige koliko postojimo, znam da ti je tesko ali sta ces, prepisace ti dr Covke nesto za smirenje :-)

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 12.12.2015
23:31

Vi se batrgajte protiv Tajfuna i MZT, ne mešajte se u posla ozbiljnih ekipa.