Radonjić: ''Obećano - ispunjeno!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.03.2015.
23:21
Izvor: Beta

Posle ubedljive pobede nad Makabijem, treneru Zvezde Dejanu Radonjiću ostalo je samo da čestita svojim igračima i na igri i na velikoj borbenosti...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši fantastičnom igrom i velikom borbenošću večeras zasluženo pobedili Makabi u Evroligi.

"Obećali smo da ćemo dati sve od sebe, uprkos velikom umoru, da pokušamo da Zvezdi i zvezdašima poklonimo pobedu protiv šampiona Evrope. Vukli smo sjajne poteze, bacali se po terenu i izvukli iz sebe ono što nas je krasilo tokom sezone, a to je taj karakter", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Beogradu pobedila Makabi sa 89:76, u devetom kolu Grupe E Top 16 faze Evrolige i zabeležila drugu pobedu u tom delu takmičenja.

Trener crveno-belih je posebno pohvalio igru svoje ekipe u poslednjoj četvrtini, kada je serijom 19:0 preokrenula utakmicu i na kraju ubedljivo pobedila.

"Poslednji period smo odigrali izvanredno, sa balansom unutrašnje i spoljne linije. Imali smo kvalitetna rešenja kada je bilo najpotrebnije i na kraju čak i ubedljivo savladali Makabi", kazao je Radonjić.

Crveno-beli su za razliku od prethodnih utakmica u Evroligi protiv Makabija odlično šutirali za tri poena, a novinare je zanimalo šta se u međuvremenu promenilo.

"Sad smo pogađali, a onda smo promašivali. To je ta promena. Normalno je da dođe i 0/10 šut za tri poena, ali i osam od 10", rekao je Radonjić.

On je istakao da je Branko Lazić, koji nije igrao protiv Makabija, dobio dodatni odmor, kako bi se što bolje oporavio za početak aprila, kada će, prema Radonjićevim rečima, biti najpotrebnije.

"Laziću, koga želim da pohvalim jer je u Kupu dao sve od sebe i to bez treninga, razmišljamo da damo više vremena za oporavak kako bi bio spreman za važan deo sezone", kazao je Radonjić.

Crveno-beli će narednu utakmicu u Evroligi igrati sledećeg četvrtka protiv Galatasaraja u Istanbulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke