Radonjić: "Nismo opterećeni ulogom favorita"

Autor: Beta Beta
subota 16.05.2015.
14:16
Izvor: Beta

Najavljujući osmi ovosezonski duel sa Partizanom trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da njegovu ekipu ne opterećuje uloga favorita.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radnonjić rekao je u subotu da dueli s Partizanom sa sobom nose "specifičnu težinu", ali da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici s gradskim rivalom u Superligi Srbije ići na pobedu.

"Sama činjenica da je Partizan jedini (dosadašnji) osvajač prvenstva dovoljno govori o tome da mi moramo maksimalno da budemo spremni, koncentrisani, motivisani, ne samo sutra već do kraja da bi prvi put neko drugi bio prvak Srbije", rekao je Radonjić novinarima u hali "Pionir".

Radonjić je kazao da očekuje da će sutrašnji meč sa crno-belim proteći u sportskoj atmosferi.

"Nadam se da ćemo pred našim navijačima, a očekujem dobru atmosferu, odigrati dobar meč i da ćemo slaviti, iako svesni činjenice da nas čeka težak posao, kvalitetan protivnik, koji će biti spreman da da sve od sebe da po 14. put osvoji titulu", dodao je Radonjić.

Crvena zvezda Telekom će sutra od 21.00 u hali "Pionir" dočekati Partizan u utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

"Oni su pokazali u plej-ofu ABA lige da su konkurentni, da su u našim mečevima detalji bitini i da su odlučivali pobednika. Ulazimo u meč svesni kvaliteta i ambicija, sa željom da dobijemo i iz dobre atmosfere nastavimo takmičenje. Nismo opterećeni tom 'papirologijom', koja nas stavlja u ulogu favorita. Naše su ambicije jasne, to je najbitnije", rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih rekao je da zdravstveno stanje ekipe zadovoljavajuće.

"Imamo određenih problema, ne do te mere da će biti igrača koji neće nastupaiti, ali nije najidealnija pozicija", dodao je Radonjić.

Crvena zvezda i Partizan u osmi gradski derbi sezone ulaze sa maksimalnim učinkom u Superligi Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 18.05.2015
08:03

Ma, sa tri posto...

avatar
Zvezdas od rodjenja
Saturday, 16.05.2015
16:46

Ova utakmica za Zvezdu nema nikakvu vaznost zato rezultat neka bude kakav bude, ali u finalu zelimo trijumf i titulu.

avatar
сочинитељ
Saturday, 16.05.2015
16:38

нама је предност домаћег терена потпуно небитна,психолошки моменат после победе је минималан (показали смо да можемо брзо да се вратимо после тешких пораза) тако да је сутра најважније поделити минутажу,чувати се повреда изазваних лошом намером противника и играти атрактивно за публику

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 16.05.2015
18:10

Zanimljiv komentar, nema sta...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 18.05.2015
10:44

Nisam toliko zbog toga napisao (naravno da je i to jedna TESKA nebuloza sto ti pises da ste nas dobili sa 30% snage) nego zbog tog dela da treba da izbegnete namerno povredjivanje izazvano losom namerom Hahaha

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 18.05.2015
00:25

lepo je covek rekao,potpuno opusteno dobijena utakmica,sa 30% snage