Radonjić: "Ne možemo da odigramo dobro 70 utakmica u nizu"

Autor: Beta Beta
subota 17.01.2015.
00:03
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić kazao je da je Galatasaraj pokazao kvalitet i iskustvo u pobedi nad njegovim timom i dodao da navijači i igrači ne mogu da očekuju da će tokom čitave sezone igrati kao u grupnoj fazi Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da su košarkaši Galatasaraja iskoristili iskustvo i kvalitet i zasluženo večeras savladali njegovu ekipu u Evroligi.

"Želja je bila evidentna, to nije sporno, ali oni su apsolutno uspeli da svoj individualni kvalitet i iskustvo iskoriste i u svakom trenutku kada smo imali nadu oni su to uzimali i na kraju pobedili", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u "Areni".

Zvezda je kao domaćin u Beogradu izgubila od Galatasaraja sa 65:74 u trećem kolu Grupe "E" TOP 16 faze Evrolige.

"Galatasaraj je jednostavno bio bolji. Moramo da nastavimo da radimo, da sve ostale utakmice iskoristimo na najbolji", kazao je Radonjić.

Trener crveno-belih je ocenio da se u prva tri kola pokazalo koliko je teže igrati TOP 16 fazu Evrolige od regularnog dela.

"Košarkaši Galatasaraja imaju mnogo utakmica u TOP 16 fazi, za razliku od nas. Posle dobrih igara u prvom delu otišli smo na viši nivo gde su jači protivnici i to je do sada bilo očigledno", rekao je Radonjić i dodao,

"U seriji od 10 mečeva u prvoj fazi izgledali smo odlično i to je možda izritiralo svest kod igrača a možda i publike  da će to da traje 70 utakmica ali to nije tako" poručio je Zvezdin trener.

Prema njegovim rečima, atmosfera u "Areni" bila je besprekorna.

"Organizacija je bila odlična, a mi smo bili koncentrisani samo na ono što je bilo potrebno da bismo savladali Galatasaraj", dodao je Radonjić.

On je rekao da je je nemoguće održavati ritam koji su crveno-beli imali u prvoj fazi Evrolige.

"Jasno je da smo u seriji od 10 utakmica izgledali odlično i lansirali svest da će da stalno bude tako, ali to je nemoguće. Pred nama je još 11 veoma teških, ali i veoma bitnih utakmica", kazao je Radonjić.

Zvezda će u sledećem kolu gostovati Barseloni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke